Ezért szakítottak! 20 év után ért véget a magyar énekes házassága
Somló Tamás úgy gondolja, ha egy kapcsolat kihűl, tudni kell elengedni a másikat.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Somló Tamás közel 20 évig szerette a nála 24 évvel fiatalabb Gyöngyvért, közös gyermekük, Lili 2000-ben született. Most azonban a pár úgy határozott, elválnak útjaik. Sőt, a fiatal nőt máris egy új férfi társaságában fotózták le a Balaton partján.

Ráadásul az énekes meg sem lepődött a fotókon, hiszen a pár válsága már nem egészen új keletű, de kislányuk miatt eddig mindig megoldották problémáikat.

Egyszer már szakítottak

2007-ben váratlanul fordult rosszra Gyöngyvér és a rocker kapcsolata. Ekkor az asszony és kislányuk néhány hétre el is költözött a családi fészekből, de a szülőknek később Lilire való tekintettel sikerült rendezniük a dolgaikat. A feleség új kapcsolatát látva azonban végleges a szakításuk.

- Volt egy időszak, amikor nagyon szerettük egymást, és ez valahogy lecsengett. Most már jó barátok lettünk - nyilatkozta Somló Tamás az Aktív műsorában.

Baráti kapcsolatukra tekintettel a válást is a lehető legbékésebb úton akarják rendezni, Lilit mindenképp szeretnék megóvni mindazoktól a lelki sérülésektől, amelyeket egy gyereknél a család felbomlása okozhat.

Jóban van a volt feleségeivel

Az énekes nem tartja magát haragos típusnak. Bár már többször volt nős, és eddig minden házassága válással végződött, úgy gondolja, ha egy érzés kihűl, és a másik menni akar, akkor nincs értelme visszatartani, rossz érzések nélkül el kell engedni.

A szakítás kapcsán az is szóba került, hogy a népszerű művész mennyire nyitott egy új kapcsolatra. Bár nem zárja ki, 64 évesen bizonytalan, hogy van-e még helye az életében egy újabb szerelemnek, hiszen a szíve elsősorban a kislányáé.

Párkapcsolati pszichológusok egyébként nem tartják rossznak a sztárvilágban igen gyakori - akár több évtizedes - korkülönbséget a párok között. Ugyanakkor Gyöngyvér az énekes után most mégis egy vele egykorú, harmincas férfival alkot egy párt.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence, Redlemon

Ezt is szeretjük