Nagy változás Somló Tamás özvegyének életében - Új szenvedélye van
Somló Tamás halála után özvegye, Keszthelyi Gyöngyvér új hivatást talált magának.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Somló Tamás 2016 júliusában hunyt el, a legendás zenészt élettársa, Keszthelyi Gyöngyvér halála napjáig ápolta, támogatta. Csupán 17 éves volt, amikor megismerkedett az LGT énekesével, és, bár sosem keltek egybe, úgy éltek együtt 24 éven keresztül, mint a házaspárok, egy lányuk is született, aki ma már nagykorú.

Keszthelyi Gyöngyvér és a főzés

A zenész halála után három évvel a gyönyörű özvegy új hivatást talált magának, és reméli, legújabb szenvedélye, a főzés egy saját vállalkozássá növi ki magát: a háziasszonyok válláról szeretné levenni a terhet azzal, hogy házhoz menne főzni. Ha a családanyának például a gyermek ballagása miatt nincs ideje a konyhában sürögni-forogni, és közben a vendégekkel is lenni, Keszthelyi Gyöngyvér megkönnyítené a dolgát. Megbeszéli az ügyféllel, milyen ételeket szeretne elkészíttetni vele a saját konyhájában.

- A főzés nem új dolog nálam, családanyaként az ember mindig főz, ez ugyanúgy jelen van az életemben, mint például a futás. A főzéssel szeretnék foglalkozni a jövőben, az a cél, hogy az emberek a bizalmukba fogadjanak, és meghívjanak az otthonukba, hogy másoknak is finom ételeket készíthessek.

somlo-tamas-ozvegye
Fotó: FEM3 Café

- Az embernek a hétköznapokban kötelező feladatai is vannak, mint például a főzés, de, ha olyan ételeket készítünk, amik örömöt okoznak, és látom, hogy jól sikerült, ízlik másoknak, akkor eltűnik a hétköznap szürkesége, a „kell” jellege - árulta el a FEM3 Caféban, ahol a műsorvezetők is megkóstolhatták ínycsiklandó kacsa- és libamájas rizottóját.

Keszthelyi Gyöngyvér a Mokka egyik márciusi adásában arról is beszélt, hogy Somló Tamással közös életük központi tere volt a konyha, ahol nemcsak főztek, hanem nagyon sokat beszélgettek is.

- Tamás mellett nem lehetett nem főzni. Ő is főzött, remek ételeket készített. A spagetti volt a specialitása, amit nagyon-nagyon jól csinált. Én a főzés folyamatát is szeretem, de azt is, amikor látom valakin, hogy ízlik neki. Olyan jó érzés letenni valaki elé egy finom ételt, és azt mondani, ezt neked készítettem, szívből csináltam, kóstold meg - osztotta meg a nézőkkel.

Somló Tamás ikerfiai

Somló Tamás mindkét fia örökölte édesapja tehetségét, Somló Dániel és Somló Pál is a zenélést választotta.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük