Soma őszintén mesélt gyötrelmes gyerekkoráról

Utálta magát

Somát sokan irigylik önbizalmáért, de a sztár rögös önismereti utat járt be, mire elfogadta önmagát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Soma Mamagésát mindenki úgy ismeri mostanság, mint hazánk egyik legmagabiztosabb előadóművészét, aki tökéletesen tisztában van nőiességével, és réges-régen elfogadta magát olyannak, amilyennek született.

Pedig a 44 éves sztár több alkalommal elmesélte már, bizony nem volt ő mindig ilyen elégedett a testével. Mint a weboldalán is vallja, tinilányként egyenesen gyűlölte magát: nem szerette sem bolyhos haját, sem méretes kebleit - éppen azokat a testrészeit, melyek mára a védjegyeivé váltak.

Nem volt elégedett

- Hamar nagylány lettem, 11 évesen már megnőttem 173 centire - most 176 vagyok. Menstruáltam, hatalmas melleim nőttek, és a hajam folyamatosan - körülbelül egy év alatt - átalakult „szőrré”. Utáltam magam - 64 testi hibámat számoltam össze -, és úgy gondoltam, „csúnyaságomat” műveltségemmel, eszemmel, tehetségemmel kompenzálom, úgyhogy faltam a könyveket - írja.

Ráadásul édesanyja gyönyörű asszony volt világéletében, így mellette még inkább rút kiskacsának érezte magát.

Ugyanakkor igyekszik hangsúlyozni, soha nem hagyta senkinek, hogy beleszóljon az életébe, és mindig a maga útját járta, bármilyen rögös is volt az.

Sokak példaképe

És jól tette! Mostanra Soma igazán szexi nővé lett, aki sugárzik az önbizalomtól, pszichológiai végzettségének köszönhetően pedig képes maga is tanácsokkal ellátni az önbizalom-hiányos hölgyeket, egyebek közt a Viasat3-on futó Szeretem a testem című műsorban.

Az eredetileg Somogyi Gyöngyi néven született sztár egyébként 1990 óta Lőrincz György zenész felesége, házasságukból két gyermek született:  Lázár Gáspár 19, Lili Hanna pedig 17 éves.

Mi a szépség?

Kíváncsi vagy, kedvenc magyar sztárjaid hogyan vélekednek a szépségről? Videónkból megtudhatod!

(%videobox(id: 76856)%)

Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük