Erre vette rá Eva Longoria sztárbarátnőit – Hihetetlenül sokat spórolhatsz, ha te is ellesed a titkát!
Az egyik ingyen a tiéd lehet! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Victoria Beckham legjobb barátnője, Eva Longoria tanácsára nem borotválja a lábát, mert mind a ketten a lézeres szőrtelenítés lelkes hívei. Csakúgy, mint Beyoncé, és a sor a végtelenségig folytatódhatna: Kim Kardashian sem csinál titkot abból, hogy meglézereztette a karját, bikinivonalát, lábait és hónalját, sőt, még a babahaját is a homlokán!

Ha már te is meguntad a borotvát és a gyantát, ne légy rest megfontolni a végleges szőrtelenítés lehetőségét! Most összeszedtük a legfontosabb érveket a Hollywoodban oly népszerű lézeres szőrtelenítés mellett.

Gyors

Az Advantage diódalézer a világ egyik leggyorsabb lézeres szőrtelenítő berendezése, nagy teljesítményű és különböző méretű kezelőfejeinek segítségével egy hónalj szőrtelenítése nagyjából 2 perc, egy alsó lábszáré 5 percig tart, egy férfiháton pedig 20 perc alatt elvégezhető - bizony, már a férfiak körében is nagyon népszerű ez az eljárás.

A szükséges kezelésszám több tényezőtől függ, például a szőrtelenítendő területtől, de a véglegesen sima bőrhöz átlagosan 6-8 kezelésre van szükség. Gondolj csak bele, hogy nyolcszor 5 percbe kerül az, hogy végleg elfelejthesd a szőrügyeket, és több szabadidőd legyen! Ha kiszámolod, mennyi időt töltesz szőrtelenítéssel - és mennyi pénzt költesz rá -, máris csábítóbb lesz a borotva- vagy epilátormentes élet képzete.

Fájdalommentes

Az Advantage nagy teljesítményű, hűtött kezelőfejjel rendelkezik, így a gép egyrészt óvja a bőrfelületet, másrészt lehetővé teszi, hogy a kezelés során a páciens kellemetlenségei minimalizálódjanak. Természetesen vannak érzékenyebb területek, de alapjában véve ez a típusú szőrtelenítés egyáltalán nem fájdalmas.

Végleges szőrtelenítés nagyteljesítményű diódalézerrel most kedvezménnyel!

Az alsó lábszár végleges szőrtelenítése mellé most ajándékba adjuk a hónaljak kezelését! Ingyenes konzultációra bejelentkezés: www.solennemed.hu, +36 1 231 6047

Többszörösen megtérül

A lézeres szőrtelenítés gyakorlatilag egy egyszeri, nagyobb kiadás, viszont többé nem kell borotva, zselék, krémek vásárlására, gyantáztatásra költened. Csak a hónaljak és az alsó lábszárak gyantázása havi szinten legalább 4500-6000 forint kiadással jár a gyanta típusától függően, azaz évente akár 70000 forintot is rá kell szánnod a kezelésekre.

Míg azonban a gyantázás soha nem ér véget, a diódalézerrel egyszer és mindenkorra letudhatod a szőrtelenítés nyűgét – mind költségek, mind a ráfordított idő szempontjából.

Nincsenek többé benőtt szőrszálak

A lézeres szőrtelenítés ma az egyetlen olyan eljárás, amivel 100%-osan elkerülheted a szőrszálak benövését és a szőrtüszők begyulladását. Az érzékeny bőrűek számára is ideális, hiszen így elkerülhető a borotválás vagy gyantázás kiváltotta bőrirritáció.

A kezelések szabadon időzíthetők

Nem kell figyelned arra, hogy kinöveszd a szőrszálakat a következő lézeres szőrtelenítés alkalmára! Két alkalom között tetszés szerint borotválkozhatsz, hiszen a lézernek nincs szüksége kinőtt szőrre, amibe belekapaszkodhat. Randi, különleges alkalom, uszoda sem lehet gond - két kezelés között bármikor, bármennyi borotválkozás engedélyezett.

Télen éri meg!

A diódalézeres szőrtelenítésnél egyetlen dologra kell odafigyelned: a kezeléseket lehetőleg télre időzítsd, mivel a lézer hatására a kezelt bőrfelület fényérzékennyé válhat, ami a magas UV-sugárzásban - nyaraláskor, napozásnál - gondot okozhat. A kezeléseket 5-6 hetente kell végeztetni, így ha most, januárban elkezded, idén már nem kell borotvát csomagolnod vagy időpontot egyeztetned nyaralás előtt, addigra tökéletesen sima, selymes bőröd lesz!

A végleges szőrtelenítés nagy energiájú, pulzáló diódalézerrel történik, amelynek lényege, hogy a célzott energia a szőrtüszőkben nyelődik el. A kezelések megkezdése előtt ingyenes állapotfelmérést és bőrtípus-meghatározást végeznek. Megállapítják, hogy bőrtípusod és egészségi állapotod alapján alkalmas vagy-e a kezelésekre, majd javaslatot tesznek a kezelések számát és típusát illetően.

A kezelés megkezdése előtt a bőrfelületen található anyajegyeket, sötét foltokat eltakarják, ezt követően kezdődik a szőrtelenítés. A kezelés során, amikor a fény a bőrbe hatol, enyhe ponthő-érzést tapasztalhatsz, ez azonban csak kicsit kellemetlen, hiszen a gép közben folyamatosan hűti a bőrödet. Előfordulhat, hogy a kezelést követően pár napig enyhe bőrpírt tapasztalsz, de más mellékhatással gyakorlatilag nem kell számolni.

Megkérdeztük a SolenneMed Esztétika Központ vezetőjét, idehaza mely testtájak számítanak a legnépszerűbbnek a lézeres szőrtelenítés tekintetében. A válasz előre sejthető: messze a legkedveltebb az alsó lábszár és a hónaljak szőrtelenítése, ezt követi az intim terület kezelése - legalábbis a nők körében, a szőrtelenítésre jelentkező pácienseknek ugyanis több mint egynegyedét ma már a férfiak teszik ki!

Próbáld ki te is a sztárok módszerét most hatalmas kedvezménnyel!

A SolenneMed Esztétikai Központban az Advantage alsó lábszár végleges szőrtelenítés bérlet mellé a hónalj kezelését most ingyen adjuk!
Jelentkezz be még ma ingyenes konzultációra a SolenneMedbe, ahol a lézeres szőrtelenítést a világ egyik leggyorsabb, leghatékonyabb diódalézeres berendezésével végezzük!
www.solennemed.hu, +36 1 231 6047
Ezt is szeretjük