Borbás Marcsi vallomása: "eljött a pont az életemben, amikor lépnem kellett!"
A műsorvezető nem bírta tovább, ezért úgy döntött, cselekszik. (x)

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevés olyan nyílt és pozitív kisugárzású közszereplő van ma a hazai médiában, mint Borbás Marcsi. Nem véletlenül ismerik a nevét annyian, legyen szó valamelyik nagyvárosról vagy akár a legkisebb zsákfaluról, fiatalokról, esetleg nagyszülőkről. Talán gasztroangyalos forgatásai során látszik leginkább a közvetlensége, illetve az, hogy ő maga is mennyire a természet gyermeke.

Egyáltalán nem az a tipikus sztáralkat, sőt! Talán éppen ez a kulcsa ahhoz, hogy szinte bárkivel pillanatok alatt megtalálja a közös hangot.

- Lassan 20 éve járom az országot, és beszélgetek az emberekkel. Ennyi a titok, csak kérdezni kell, és a kapuk kinyílnak, kialakul egy párbeszéd. Szívesen mesélnek, mutatják meg az otthonukat, vagy mondják el a véleményüket arról, ami éppen foglalkoztatja őket - mondja.

Marcsi ha nem forgat, akkor vagy könyvet ír, vagy újabb ötleteken dolgozik, esetleg fotózásra igyekszik, vagy éppen a nézői levelek között szemezget, a közösségi oldalon majdnem kétszázezren követik már. A kívülálló számára tengernyinek tűnő tennivalóiban mindig minden tökéletesen szervezett. Bár ezen a műsorvezető csak mosolyog.

- A sváb gyökereim megkövetelik, hogy mindig minden rendben legyen körülöttem, de ebben annyi munka van, hogy éppen magamra nem jut már idő.

A Gasztroangyal azt meséli, az utóbbi hónapok forgatásai és a fotózások során kezdett tudatosulni benne, hogy ideje többet foglalkoznia bőre egészségével.

- Másfél évvel ezelőtt kezdtünk el dolgozni azon a szakácskönyvön, amit már nagyon régóta szerettem volna megírni. Ez a munkafolyamat azt jelentette számomra, hogy a heti két forgatási nap mellett - amikor egyébként is sminkben vagyok - heti rendszerességgel fotóztunk, természetesen nemcsak a csodálatos ételeket, hanem engem is.

Így szinte minden reggelem a sminkesemnél indult, majd következett a fodrász. Nem is csoda, hogy a szabadnapjaimon leginkább pihenésre vágytam, és erre a bőrömnek is nagy szüksége volt. Idén nyáron folytatódtak a fotózások, készült a második rész, újabb képekkel rólam. Eközben érlelődött meg bennem a gondolat, hogy tennem kellene valamit a bőröm érdekében. Mivel minden téren a természetesség híve vagyok, az sem jelent gondot számomra, ha smink nélkül mutatkozom, de rá kellett jönnöm, hogy a gravitáció lassan az én arcomon is hatni kezd.

- Nagyon sokáig volt egy elvem, miszerint ha egészségesen táplálkozom, sokat mozgok és nevetek, akkor az éppen elég ahhoz, hogy karbantartsam saját magam. De eljön az a kor, amikor ez már nem elég. Nem titok, én 47 éves múltam, és még kozmetikushoz sem járok. Elkezdtem hát kutakodni, milyen lehetőségeim vannak.

Ingyenes konzultációs lehetőség!

Arcplasztika nélkül is lehet gyönyörű, sima, fiatal, hibátlan bőröd. Most ingyenes segítséget és tanácsadást kérhetsz: add meg az adataidat, és hamarosan visszahívnak, hogy részletesen egyeztessetek a lehetőségekről. Használd ki az alkalmat, és tudj meg többet a személyes tanácsadáson!

Marcsi kizárt minden olyat, ahol befecskendeznek, beraknak vagy kivágnak valamit, ahogy fogalmaz, olyan megoldást keresett, amivel nem változik meg a mimikája.

- Nem akartam drasztikus kezelést vagy műtétet, a SolenneMed Esztétikai Központban bukkantam rá egy olyan orvosesztétikai kezelésre, aminek a működési elve tetszett meg. Az INFINI ugyanis nem csinál mást, mint újra beindítja a bőr kollagéntermelését, és aztán hagyja, ahogy az arc dolgozzon tovább. A központban elmondták, hogy az INFINI kezeléssel tényleg megvalósítható a 3D-s bőrmegújítás.

infini1.jpg

A rádiófrekvenciát pontokban juttatják a bőrbe, nagyon vékony, mindössze 200 mikrométeres tűkön keresztül. A tűbehatolás a másodperc töredékrésze alatt következik be, és ez alatt az idő alatt a rádiófrekvencia is bejut a bőrbe, de csak a tűk hegyénél. A kezelés során több, a kollagéntermelődésért felelős bőrrétegbe is bejut az energia, de mivel csak pontokban, nagyon gyors a gyógyulás, és a bőr megújul a mély rétegektől egészen a felszínéig - mesélte Marcsi a kezelésről.

Ennek köszönhetően az INFINI kezelés rendkívül biztonságos és hatékony. Nincs gyógyulási idő, az eredmény pedig lélegzetelállítóan természetes és szép lesz. A precíz beállításoknak köszönhetően az INFINI verhetetlen a ránctalanításban és a különböző bőrproblémák kezelésében. Az INFINI sikerének titka, hogy nem csupán a tünetet kezeli, mint a feltöltő anyagok, hanem a ráncosodás és a bőrproblémák okát szünteti meg. Szó szerint visszafordítja az időt.

Ingyenes konzultációs lehetőség!

Arcplasztika nélkül is lehet gyönyörű, sima, fiatal, hibátlan bőröd. Most ingyenes segítséget és tanácsadást kérhetsz: add meg az adataidat, és hamarosan visszahívnak, hogy részletesen egyeztessetek a lehetőségekről. Használd ki az alkalmat, és tudj meg többet a személyes tanácsadáson!

Az INFINI jelenleg az egyetlen olyan eljárás, ami valóban hatékony megoldást nyújt a halvány és mély ráncok kezelésére, valamint az egyéb bőrproblémák, hegek, tág pórusok ellen. A rádiófrekvencia a mikrotűk segítségével precízen, a megfelelő mélységben tűhegynyi pontossággal célozza meg azt a pontot, ahol a kollagénképződést be kell indítani. Egy kezelés során több mint 50 ezer ponton képződnek új kollagénrostok, teljesen újjáépítve az arcot.

- Nagyon erős önbizalom-növelő, hogy reggel belenézek a tükörbe és frissnek látom magam. Azt vallom: ha valami jó nekünk, akkor azt igenis meg kell adni magunknak. Vállaljuk a korunkat, ne akarjuk elfedni, de nézzünk ki egészségesen és csinosan - teszi hozzá amolyan marcsis mosollyal.

Ezt is szeretjük