Görög Zita bevallotta, nem bánta meg a szépészeti kezelést
Sőt, hálás magának
Így szabadult meg problémáitól a gyönyörű műsorvezető. (x)

beauty and style
Top olvasott cikkek

A műsorvezető hosszú évekig gátlásokkal küzdött, sminkkel fedte el azt, amit nem akart, hogy más is lásson. Ma viszont mosolyogva beszél egykori problémáiról, és inkább azt tervezgeti, hogy a tanév végeztével hova viszi majd pihenni a gyerekeit.

Görög Zita nemrég tért vissza tunéziai nyaralásából, frissen és üdén vágott bele a hétköznapokba. Fotózások, műsorvezetés, és a gyerekek nyári vakációjának kezdete tölti ki jelenleg mindennapjait.

- A Trendmánia is nyári szüneten van, augusztus elejéig nem forgatunk, ami nagy szerencse, hogy pont így jön ki, mert együtt tudunk lenni a gyerekekkel, és ezért nagyon hálás vagyok a sorsnak - meséli mosolyogva Zita. - Persze vannak más munkáim is, de ezeket sokkal könnyebb összeegyeztetni, mint amikor heti három napon 12-14 órákat forgatsz.

- Imádom ezt az időszakot, mert sokat lehetünk a szabadban, és csak úgy szívjuk magunkba a napsugarakat, hogy bőven legyen mit elraktározni télre. Évek óta tervezzük, hogy elmegyünk a párizsi Diesneylandbe, és ez most végre meg is valósul, a gyerekek imádni fogják. Én pedig a VeszprémFestet várom, teli koncertekkel és kulturális programokkal, az a négy nap lesz az én vakációm.

Mint gondos anyuka, természetesen a legfontosabb, hogy ha napra engedi Lottit és Milánt, akkor megfelelő krémmel védje a bőrüket a leégés ellen. Zita mindig tesz az arcára is napvédőt, azt mondja, imádja, hogy nyáron a természetes barnaság olyan szép tónust ad, hogy másra nincs is szüksége.

- Úgy egy éve próbáltam ki az INFINI kezelést, ami gyakorlatilag kicserélte a bőrömet. Előtte évekig szenvedtem a problémás arcbőröm miatt, amin csak rontott a sok smink, amit a fotózásokon viselnem kellett. Érzékeny és allergiás volt mindenre, de ha meg kellett jelenni, akkor muszáj voltam sminket használni, főleg, hogy elfedjem ezeket a foltokat. A bőrgyógyász tanácstalan volt, az utolsó reményem az lehetett, hogy talán egy hormonkezelés segít majd, de nagyon tartottam tőle. És akkor jött a megoldás, véletlenül került az utamba az INFINI, és - mivel már túl voltam sok reményteli próbálkozáson, ezért nem túl sokban bízva - belevágtam - emlékszik vissza Zita.

Plasztikai műtét nélkül is lehet gyönyörű, sima, fiatalos és hibátlan a bőröd!

Az INFINI kezelés a SolenneMed Esztétikai Központban érhető el, ingyenes konzultációs és bőrdiagnosztikai lehetőséggel. Használd ki az alkalmat, és tudj meg többet a személyes konzultáción!

Bejelentkezés az ingyenes konzultációra: www.solennemed.hu

- A bőrömnek nincs szüksége más külső beavatkozásra. Eddig sem voltam a plasztikázás híve, és az biztos, hogy maradok is az INFINI-nél. A természetesség nekem nagyon fontos, és majd egyszer, ha eljön az idő, akkor szeretnék méltósággal megöregedni - eleveníti fel Zita a kétségeit, amikből persze a szépségtippekről faggatózó rajongók mit sem tudtak. 

Az INFINI az orvosesztétikai beavatkozások közül az egyik legnépszerűbb eljárás, segítségével megvalósítható a teljes 3D-s arcmegújítás. A rádiófrekvencia frakcionáltan, azaz pontokban jut be a bőrbe, a mindössze 200 µm vékony tűkön keresztül. Az energiabejutás mélysége, mennyisége és sugárzási ideje is precízen szabályozható. Ennek köszönhetően az INFINI kezelés rendkívül biztonságos és hatékony. Nincs gyógyulási idő, az eredmény pedig lélegzetelállítóan természetes és szép lesz. A precíz beállítási lehetőségeknek köszönhetően az INFINI verhetetlen a ránctalanításban és a különböző bőrproblémák kezelésében. 

Nézd meg a Zitáról készült videót, amiben az INFINI-vel kapcsolatos tapasztalatait osztotta meg!

- Három kezelésem volt, de már az első után látszott, hogy valami elkezdődött a bőrömben. Néhány hét alatt eltűntek a piros foltok és a pattanások, és az már csak egy kellemes mellékhatás volt, hogy csökkentek a ráncaim a szemem alatt. Olyan volt, mintha kicserélték volna a bőrömet. Ez most egy kicsit furcsán hangozhat, mert a legtöbben azt hiszik, hogy nekem biztosan nincsenek kétségeim magammal szemben, de sokszor nagyon bántott ez a bőrprobléma. Ma már csak egy rossz emlék, hiszen szó szerint jól érzem magam a bőrömben. Plasztikai beavatkozásom szerencsére pedig soha nem volt - meséli Zita.

Az INFINI sikerének titka, hogy nem csupán a tünetet kezeli, mint a feltöltő anyagok, hanem a ráncosodás és a bőrproblémák okát szünteti meg. Szinte visszafordítja az időt. Az INFINI jelenleg az egyetlen olyan eljárás, ami bizonyítottan hatékony megoldást nyújt a halvány és mély ráncok kezelésére, valamint az egyéb bőrproblémák, hegek, tág pórusok ellen. A rádiófrekvencia a mikrotűk segítségével precízen a megfelelő mélységbe jut, és ott tűhegynyi pontossággal célozza meg azt a pontot, ahol a kollagénképződést be kell indítani.

Egy kezelés során több mint 50 ezer ponton képződnek új kollagénrostok, teljesen újjáépítve az arcot. A kezelés úgynevezett színvak eljárás, aminek köszönhetően minden évszakban, még a napsütéses nyáron is biztonságosan alkalmazható. Természetesen a frissen infinizett arcot védeni kell a direkt napfénytől, amíg a kezelés okozta mikrosérülések regenerálódnak, de megfelelő fényvédelem mellett az INFINI a nyári hónapokban is biztonsággal igénybe vehető

- Tudjátok, a legfontosabb, hogy az ember jóban legyen önmagával, és ez akármilyen közhely is, de igaz. Ha valamit nem tudsz megszokni, elfogadni, akkor változtatni kell rajta. Egy cipő csodákra képes, a ruhákkal izgalmas játszani, trükközni, de az ember arca mindig szem előtt van, azt nem lehet elrejteni. Nekem óriási gátlásaim szűntek meg azzal, hogy belevágtam az INFINI kezelésbe - vallja a műsorvezető.

Plasztikai műtét nélkül is lehet gyönyörű, sima, fiatalos és hibátlan a bőröd!

Az INFINI kezelés a SolenneMed Esztétikai Központban érhető el, ingyenes konzultációs és bőrdiagnosztikai lehetőséggel. Használd ki az alkalmat, és tudj meg többet a személyes konzultáción!

Bejelentkezés az ingyenes konzultációra: www.solennemed.hu
Ezt is szeretjük