A 100 kilós magyar modell szexi fehérneműben hergeli a férfiakat - Odáig vannak telt idomaiért
Sirokai Diána már hat éve modellkedik.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A magyar plus size modell, Sirokai Diána igazi sztárnak számít az Instagramon, több mint 769 ezer ember követi. A 22 éves bombázó jelenleg Londonban él, de rengeteget utazik Amerikába a munkája miatt. Nemrég ünnepelte, hogy már hat éve a modellszakmában dolgozik, ennek örömére még egy nagyon szexi fehérneműs képet is posztolt. Ez a fotója a többihez hasonlóan óriási siker lett rajongói körében, többen írták neki, hogy mennyire gyönyörű nő.

Korábban a Reggeli műsorában mondta el, hogy sok plus size modell nem mer fehérneműben pózolni, ő viszont bátran megteszi ezt. Ezekkel a képekkel szeretne más nőket is segíteni, hogy fogadják el a testüket, sose kételkedjenek magukban, illetve szeressék magukat, hiszen, aki rendben van magával lelkileg, annak ez a kisugárzásán is meglátszik. Sokan szokták őt Kim Kardashianhez is hasonlítani.

- Nekem mindig azt mondták régen: "majd, ha lefogysz, lehetsz olyan gyönyörű, mint Kim". Én meg megmutattam, nem kell lefogynom, hogy olyan gyönyörű legyek, mint ő - mesélte.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire szexi fotókat oszt meg magáról Sirokai Diána.

Ezt is szeretjük