A 100 kilós magyar modell testhezálló latexruhában: Sirokai Diána szexi stílusát imádják az Instán
Sirokai Diána Instagram-követői pontosan tudják, az öltözködésben a merész, dögös darabokat részesíti előnyben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

1,2 millió - ennyien követik Sirokai Diánát az Instagramon. Akik nap mint nap nézik a posztjait, azoknak nem újdonság, a plus size modell nem szégyellős, szexi, bikinis és fürdőruhás képei mellett sokszor fotózzák merész szettekben is.

Szexi latexruhában is sokan imádták. A darabnak nem csak az anyaga volt különleges, mély kivágása, testhezálló fazonja tette igazán nőiessé.

Sirokai Diána latexruhában

Sirokai Diánát azért szeretik ilyen sokan a közösségi médiában, mert igazi inspiráció bomba az önbizalom terén. Sokan félreértik az üzenetét, nem az egészségtelen életmódot és a lustaságot promotálja, hanem azt, hogy mindenki szeresse önmagát. Ehhez az is hozzátartozik, hogy öltözzünk úgy, ahogy szeretnénk a méretünktől függetlenül.

- Abszolút nem vagyok szégyellős. Simán felveszek bikinit, kimegyek az utcára egy miniruhában akár, vagy egy rövid szoknyában. Nem érdekel, hogy az emberek nézik a combjaimat vagy a karomat vagy bármi olyat, amit azelőtt szégyelltem - ecsetelte a Fókuszban.

A modell pozitív kisugárzásából sokan merítenek erőt, és a divatszakmában is felfelé ível a karrierje. A Nike próbababát készített az alakja alapján, videóklipekben szerepel, ruhamárkák fotózzák.

Képes összeállításunkban mutatjuk Sirokai Diánát a szexi latexszerelésben, valamint összegyűjtöttünk további dögös outfiteket az Instagramjáról.

Ezt is szeretjük