A 100 kilós magyar modell a Glamour-gála egyik legszexibb ruháját viselte
Sirokai Diána dögös ruhába bújt a 11. Glamour Women of The Year gálára.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sirokai Diána az egyik világszerte ismert magyar plus size modell, aki már évek óta Angliában él. A 100 kilós fekete szépségnek több mint 820 ezer követője van az Instagramon, ahol bikinis, fürdőruhás, fehérneműs és bármilyen ruhás fotókat is posztol magáról ezzel is arra biztatva a nőket, hogy ne hagyják magukat a divat tekintetében sem keretek közé szorítani, legyenek magabiztosak és húzzanak fel bátran olyan ruhákat, amelyekben jól érzik magukat, és szépnek, dögösnek, nőiesnek látják magukat.

A 22 éves lány leginkább külföldön ismert, de az itthoni közönség is egyre inkább kezd felfigyelni rá. Fiatalabb korában rengeteg bántalmazás érte az iskolában, amit idővel ösztönzésnek tekintett, hogy felhívja a nők és lányok figyelmét arra, hogy szeressék magukat hibáikkal együtt, és legyen kellő önbizalmuk.

- A nőiesség nekem a finomságot, a magabiztosságot, a kedvességet és az eleganciát jelenti. Szerintem az egészséges magabiztosság tesz mindenkit gyönyörűvé, kívül és belül is. Azt tapasztalom, hogy hajlamosak vagyunk hasonlítgatni magunkat, ha meglátunk valakiben valamit, amit szebbnek találunk. Nagyon fontos, hogy tanuljuk meg elengedni az állandó hasonlítgatást – vallja.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I was just wondering how a Model My Size would look on this 📸 @photo_karizza

D I A N A S I R O K A I (@dianasirokai) által megosztott bejegyzés,

Sirokai Diána többször is újragondolt különböző fotókampányokat (például Gigi Hadidét és Kim Kardashianét), hogy megmutassa, nem a méret és a külsőségek számítanak, és egy hashtaget is elindított az Instagramon #MyFlawsAreMyPower néven, amivel szintén azt akarja üzenni, hogy amiket mi saját magunkban hibának látunk, valójában azok a legnagyobb erősségeink.

- Azt látom, hogy sokan csak a tökéletes képeket töltik fel a közösségi oldalaikra, ezzel egy álomvilágot mutatva követőiknek. Azt gondolom, hogy ez a visszaigazolás iránti vágyukról szól. Én igyekszem inkább a való világban jól érezni magam, és bár sokat posztoltok, valójában nagyon kevés időt töltök az Instagramon – árulta el a 2019-es Glamour Women of The Year az év közösségimédia-sztár kategóriájának egyik jelöltje, aki természetesen a március 8-i, Várkert Bazárban rendezett gálán is részt vett.

Ezt is szeretjük