Bombázóbb, mint valaha! Shodeinde Dorka bája nem csak a férjét varázsolja el

Shodeinde Dorka a Story-gálán elbűvölőbb volt, mint valaha.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A húszéves Shodeinde Dorkát terhessége sem gátolta meg abban, hogy elinduljon álmai megvalósítása felé - már a hetedik hónapban járt, amikor részt vett az X-Faktor elődöntőin.

Gömbölyödő pocakja nem bizonyult hátránynak, hiszen a mentorok szinte gondolkodás nélkül a legjobb 12 közé juttatták, és mire elkezdődtek az élő adások, már megszületett kislánya, Liza.

Nincs nyoma a szülésnek

Ám a fiatal anyukán nyoma sem volt a szülésnek, szinte azonnal visszanyerte korábbi, légiesen karcsú alakját.

A család mellett minden erejével a műsorra koncentrált, és el is jutott egészen a hatodik döntőig, ahol azonban ő és Vastag Csaba kapták a legkevesebb szavazatot, a mentorok döntése alapján pedig végül neki kellett távoznia.

Dorkával legutóbb a február 5-ei Story Ötcsillag Díjátadó Gálán találkoztunk, ahol szebb volt, mint valaha: földig érő ezüstben és aranyban pompázó estélyi ruhája kiemelte törékeny alakját és sugárzó nőiességét.

Meglepetéssel készül

A Feminának elárulta, hogy már javában folynak új dalának munkálatai, melyhez videoklipet is forgatnak majd, és más meglepetést is tartogat rajongóinak. Természetesen a későbbiekben önálló albumot is szeretne, ám Vastag Tomihoz hasonlóan nem akarja elkapkodni, ezért egyelőre csak a dalra koncentrál, hogy az biztos siker legyen.

- Tisztában vagyok vele, mennyire fontos az, hogy egy ütős számmal berobbanjon az ember, főleg azoknak, akik nem jutottak a versenyben a legjobb három közé. Tudom, hogy nagyon nehéz megmaradnia a piacon, kemény munka lesz, de meg fogom csinálni - mesélte őszintén.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Elmondása szerint a családdal nem nehéz összeegyeztetni a zenélést, hiszen kislányát magával tudja vinni a stúdióba, és férje is sokat segít. Ha pedig egyikük sem ér rá, édesanyjára mindig számíthat.

Ezt is szeretjük