A magyar műsorvezető keményen beolvasott Shane Tusupnak - Kiosztották a kommentelők is
Shane Tusup kitálalt Hosszú Katinkával való kapcsolatáról, de ezért nem ő lett a mumus.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hosszú Katinka tegnap délelőtti bejelentése után, miszerint Shane Tusuppal nem sikerült rendezniük a magánéleti problémáikat, és a jövőben nem ő vezeti a felkészülését, a férje tegnap esti nyílt levele még nagyobb port kavart. A Facebookon közzétett bejegyzésben azt állítja, az Iron Lady hűtlensége tette tönkre a házasságukat, ami őt derült égből villámcsapásként érte. Ugyan megpróbálta helyrehozni a kapcsolatukat, de azért csak ő tett erőfeszítéseket, Katinka mindent szabotált, és elhitette vele, hogy ő, Shane a hibás a gondjaikért, végül pedig másodszor is elárulta edzőpartnerével, Dudás Dániellel. 

Shane Tusup azzal zárta a levelét, hogy azt is kétségbe vonja, hogy Hosszú Katinka valaha is szerette őt.

Azt írta, visszatekintve az együtt töltött tíz évükre, már azt is megkérdőjelezi, a felesége elkötelezettsége vele szemben valódi volt-e. Miután arra tette fel az életét, hogy vért, verejtéket és könnyeket nem sajnálva segítsen megvalósítani Hosszú Katinkának a gyerekkori álmát, most rá kellett jönnie, hogy az úszónő végig manipulálta és megvezette, a kapcsolatuk hazugságokra épült. 

ŐSZINTÉN HISZEM, HOGY SOSEM ENGEM SZERETETT, CSAK AZT, AHOGY NEKI SZENTELTEM AZ ÉLETEMET.

Az amerikai edző nyílt levele hatalmas port kavart, arra nyomban megindultak a kommentek, sőt, hírességek is kifejtették ezzel kapcsolatban a véleményüket. Kovács Áron műsorvezető például sok hozzászólóval egyetemben úgy véli, férfiatlan lépés volt Shane posztja, melyben árulkodik és vádaskodik, mint egy kisgyerek. 

"Tanuljuk már meg méltósággal feldolgozni azt felnőttkorunkra, hogy az anyukánk volt az utolsó nő, aki nem cserélne le bennünket - még rövid időre sem - soha senkiért! Tanuljuk meg, mert ez tény! (…) Értenünk kell, hogy a szerelem olyan, mint a gravitáció, nagyjából tehetetlen vagy vele szemben. Emberként küzdesz egy sokkal magasabb erővel. Ezt annak is tudnia kell, akinek a "sérelmére" történik!"

Az Észbontók műsorvezetője szerint a házasság valóban szövetség, de azt nem úgy kell értelmezni, hogy a másik fél mindent lenyel, mert, ha a férjtől vagy a feleségtől azt várjuk el, hogy mindent lenyeljen és elviseljen, annak a házasságnak meg vannak számlálva a napjai. A szövetség emellett azt is jelenti, hogy bármi történik, nem teregetjük ki a szennyest. 

kovacs-aron-fb
Fotó: VIASAT3/Juhász Bogi

"(…) Ha távolodsz, várok, ha félrelépsz, magamba nézek, ha nem akarsz már,

elfogadom, de soha, soha nem vetlek oda koncnak a világ számára!

Ez a kapcsolat szentsége, Drága Barátaim, ez az odaadás, nem az, hogy csak velem, és senki mással! 

(…)Ami viszont minden ízében szembemegy minden jó ízlésnek, szövetségnek, férfiasságnak, az az, amikor az egész világgal közöljük, hogy joga van tudni, hogy mi történt, szereplőkkel, időpontokkal, totál egyoldalúan tálalva mindezt!"

Kovács Áronnal sok hozzászóló is egyetértett mind az ő, mint Shane Tusup posztja alatt. Puzsér Róbert tömören és röviden fogalmazta meg véleményét. 

"Véleményem szerint ezt kár volt ilyen részletességgel megosztani. Mindenki ezen fog csámcsogni, és a valóban fontos pillanatok a feledésbe merülnek. Sosem könnyű a válás, az éremnek mindig két oldala van! Csak annyit üzennék nektek: TISZTELETTEL és MÉLTÓSÁGGAL váljatok el, hisz egykor szerettétek egymást!"

"Azt gondolom, mindenki több embert enged el élete során, de nem mindegy, hogy aki mint egy hisztis primadonna fröcsög és lejáratja a házastársát nyilvánosan bosszúból, szereplési vágyból 10 év után: abban soha nem volt tisztelet, szeretet a másik felé! Shane Tusup összementél a szememben, mint egy egér.... mivel felnőtt emberek nem így viselkednek egymással akkor sem, ha ilyen történt privát rendezik le.... Katinka mikor rágalmazott téged nyilvánosan vagy mikor írt rosszat rólad???  Szerintem ez szánalmas húzás volt."

Persze vannak olyan kommentelők is, akik úgy vélik, éppen ideje volt tiszta vizet önteni a pohárba, mert egész eddig úgy tűnt, Shane Tusup tett valami nagyon rosszat, őt kiáltották ki bűnbaknak. 

"Szerintem jól tetted, hogy elmondtad az igazat, ehhez erő kellett! Előbb-utóbb úgyis kiderült volna. Hónapokig hordoztad a megbélyegzést, miszerint a viselkedésed miatt lépett le Katinka! Én férfiként megértelek, és maximálisan egyetértek veled! Bizony nem lehetett könnyű ezután újra elkezdeni. Most nehéz lesz egy darabig, de aztán eljön egy másik nő! Addig meg élvezd az életet!"

"Én is azt gondolom, hogy fontos volt, hogy végre kiereszthesse az érzéseit! Együtt érzek a fájdalmával! Ő egy szenvedélyes ember, senkinek nem tiszte ítélkezni felette!"

"Köszönjük Shane! Az aranyak nélküled nem jöttek volna, nagy hatással voltál a magyar úszósportra, sok kitartást a továbbiakhoz. Remélem nem csak a sportban, hanem a magánéletben is sikeres leszel!"

"Majd figyeld meg, ha feláll romjaiból az amerikai, bődületes eredményeket fog produkálni ismét edzőként, ebben biztos vagyok. Egyébként a szavaiddal kívánok neki én is minden jót!"

Ezt is szeretjük