Túlment minden határon! A magyar műsorvezető egy halott nővel viccelődött
A részletek
Sebestyén Balázs új műsora nem kapott pozitív kritikákat, sőt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Új, merész, szórakoztató esti műsorként harangozta be az RTL Klub a Sebestyén Balázs és Vadon János vezette Vundersőn és Zuperszexit, de a vasárnapi első adásra csak az új és az esti jelzők illettek.

Egy olyan internetes oldallal sem találkoztunk, amely dicsérte volna a late night show-nak beharangozott produkciót, sőt.

Egy halott nővel viccelődött

Az RTL Klub a Nielsen közönségmérés adataira hivatkozva tegnap büszkén prezentálta, hogy a Vundersőn és Zuperszexi a fiatal felnőttek - 18-49 - múlt heti toplistáján már az első adásával a hetedik helyet foglalta el. Azt már elfelejtették hozzátenni, hogy a közönség aránya az adás folyamán folyamatosan esett, vagyis egyre többen kapcsoltak el. Az Origó szerint a műsor a teljes lakosság körében elért hatodik helyet is csak az elé betett X-Faktornak köszönheti.

A lényeg mégsem a nézettségi adatokon, hanem a produkció színvonalán van. A legtöbb kritika szerint előre megírt, erőltetett poénok jellemezték az egész műsort, amely kínos pillanatokban is bővelkedett.

Ezek közé tartozott az, amikor a két műsorvezető a magyar válogatott hollandok elleni 8:1-es veresége kapcsán Egervári Sándorral poénkodott.

- Ez teljesen friss, kétnapos, ismered? Egervári Sándort ébresztgeti a felesége. "Szívem, kelj fel, már kilenc…" "Micsoda? Kaptunk még egyet?" - vicceskedett Sebestyén Balázs. 

Elsőre még humorosnak is tűnhet, de nem ártott volna tájékozódnia arról, hogy a vereség óta lemondott szövetségi edző felesége két évvel ezelőtt gyógyíthatatlan betegségben elhunyt.

Zagyva egyveleg

A műsor nem állt másból, mint hazai sztárok és celebek, valamint a konkurencia szapulásából. Miért van, hogy Sebestyén Balázs csak ezzel küzdi magát címlapra?

Az legkínosabb jelenet az egykori konkurens, Boros Lajos szerepeltetése és megalázása volt, akinek életkorával és egészségi állapotával is viccelődtek, egyszer pedig még a mikrofonját is elfelejtették bekapcsolni a vezérlőben. A rádiós egyébként annak ellenére fogata el a meghívást, hogy - saját szavaival élve - fel volt készülve rá, hülyét csinálnak belőle. De kapott a fejére a Schobert házaspár és a konkurens csatorna műsorvezetője is.

- Az első hír egy gyászhír, ami egy remek kolléga elvesztéséről szól. Vujity Tvrtko befejezi a karrierjét, és új életet kezd. Bárcsak már egyszer tényleg megtenné, de most ígérgeti újra, immáron sokadszor egyébként - hangzott el Sebestyén Balázs szájából.

A hgv.hu szerint az lépte túl a jó ízlés határát, amikor a Morgan Freemannek öltözött Pákó 16 éves kínai lányokról és magyar kurvákról kezdett el a maga artikulálatlan módján hadoválni.

"A műsorszerkesztők valószínűleg barokk komponistáknak képzelték magukat, amikor összeállították az adásmenetet, az egymásra tornyosuló, követhetetlen és feleslegesen komplex struktúra ugyanis leginkább egy Best of RTL Klub gálaműsorra emlékeztetett. Itt egy szkeccsvideó, ott egy konkurencia-gyepálás, amott egy önpromóció. Egyelőre semmi íve nincs a műsornak" - írják a kritikájukban.

"Az RTL Klub új esti show-jába belehajigáltak mindent, ami épp kéznél volt, rádiós elemeket kevertek a megszűnt Kész átveréssel, miközben biodíszletként égette magát Boros Lajos" - az Origó így jellemezte a Vundersőn és Zuperszexi zagyvaságát.

"Itt a megnyugvás azok számára, akik attól féltek, hogy a ValóVilág hatodik szériájának meghirdetése után az RTL Klub idén már nem fogja tudni überelni saját trashzúzdáját" - ez pedig már a 444.hu lényegretörően kezdődő véleménye.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Ezt is szeretjük