Ezt a sérót! 20 évvel ezelőtt így nézett ki az RTL Klub műsorvezetője
Ma 37 éves Sebestyén Balázs
Ilyen volt Sebestyén Balázs tiniként.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vicces felvételre bukkant július elején a Morning Show egyik hallgatója: az M3 retró csatorna egyik évtizedekkel ezelőtt keletkezett felvételén Rózsa György Leg, leg, leg! című tévéműsorában a nézők soraiban nem mást, mint a tini Sebestyén Balázst fedezte fel. 

A ma 37. születésnapját ünneplő rádiós és televíziós műsorvezető szemmel láthatóan unta a stúdióban való ücsörgést, bár néha a rá mai napig jellemző "elgondolkozós" arckifejezést is magára öltötte. A reggeli rádióműsorban annyit elárult, hogy nem teljesen önszántából ment el Leg, leg, leg! felvételére, hanem elvitték az osztállyal tapsolni.

A Mornig Show Facebook-oldalára kitett kép 18 ezer lájkot kapott, és több mint ötszázan hozzászóltak. Persze a vicces megjegyzések sem maradtak el.

Volt, aki Balázs haján kacagott nagyokat, más a Backstreet Boys egyik énekeséhez, Nick Carterhez hasonlította, megint más a ruháján derült jókat, ami passzolt Rózsa György nyakkendőjéhez.

Így nézett ki Rubint Réka tinilányként

Rubint Réka egy egyszerű, dolgos, vidéki család gyermekéből szó szerint is feltornázta magát Magyarország egyik legsikeresebb női sztárjává. Tiniként nem járt divatos ruhákban, de ezt nem bánja, örül, hogy boldog gyerekkora volt. Nézd meg fiatalkori képeit!

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub, M3/Leg, leg, leg; főkép - RTL Klub Sajtóklub/Bársony Bence.

Ezt is szeretjük