Sebestyén Balázsból ezt a műsorvezetőtársa sem nézte ki: meglepődött, mit vallott be a reggeli adásban
Sebestyén Balázs elképesztő történetet mesélt el, Rákóczi Feri alig jutott szóhoz a megdöbbenéstől.

sebestyen-balazs-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sebestyén Balázs a Rádió1 Balázsék című reggeli rádióműsorában osztotta meg kollégáival, hogy milyen hobbinak hódol mostanság, ha úton van.

Blikk szúrta ki, hogy a műsorvezető idős embereknek segít, akiknek fuvart ajánl buszozás helyett.

Sebestyén Balázs és az idősek

Sebestyén Balázs a buszmegállókban ácsorgó idősek mellett megállva sokszor felajánlja, hogy díjmentesen elviszi őket az úti céljukhoz.

sebestyen-balazs-kepe2
Fotó: RTL/Gabor de Fiala

- Én mostanában mindig BKV-sat játszom. Mikor jövök reggel, vagy megyek délután valahova, kiszúrok buszmegállókból embereket, lehúzom az ablakot, és kiszólok, hogy elvigyem-e.

Nemcsak élvezi a jótetteket, de közben olyan élettörténeteket ismer meg, amelyekből ő is tanulni tud.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Nagyon cuki az egész, és olyan élettörténeteket hallok, hogy az valami hihetetlen. Ilyenkor azt érzem, hogy ez is egy jó cselekedet esélye.

Kollégája, Rákóczi Feri elhűlve hallgatta a történetet, és nagyon meglepődött, ennek hangot is adott.

- Te beteg vagy. És van, aki beszáll melléd?

Van azonban, hogy fordul a kocka, és Sebestyén Balázs szorul segítségre, amit nagy örömmel fogad.

- A múltkor én stoppoltam, és felvett egy bácsi. Le kellett tennem a kocsit, nem akartam sétálni, ezért stoppoltam. Megállt egy bácsi, akinek fogalma nem volt, hogy ki vagyok. Mondtam, hogy tegyen ki a BAH-csomópontnál, mert itt van dolgom. Végigbeszélte az utat, és fiatalúrnak szólított. Arról beszéltünk, hogy milyen jó dolog utazni, ő pedig sajnálta, hogy mennyire elrontotta, mert nem utazott sokat, ez pedig megváltoztatta az életét.

sebestyen-balazs-kepe
Fotó: RTL/Gabor de Fiala

Nagyon sok tanulságot levont a beszélgetésükből, amely igazán jó hatással volt rá. 

- Kaptam ebben a tíz percben egy olyan tanítást az idős bácsitól, hogy megőrülsz. Elmondta, hogy hogy hívják, és hogy személyszállítással foglalkozik. Iskolás gyerekeket visz úszni. Azt is megemlítette, hogy mi mindent ront el az ember fiatalkorában. Jó, hogy nem arról kezdtünk el beszélni, hogy én ki vagyok, mert azt már nagyon unom. 

Szabó Zsófi és Frohner Fecó kapcsolata

A 34 éves tévést és a sztárfodrászt már több kommentelő is össze akarta boronálni, a Reggeliben történt flörtjeik után sok kommentelő is megjegyezte, milyen összeillő párost alkotnának. Ezt csak tetézték a Gyertek át! sztárvetélkedőjében történtek: Sebestyén Balázs is úgy vélte, össze kellene jönniük.

Cover-kép:RTL/Celeb vagyok,ments ki innen!

Ezt is szeretjük