Ezért távozik váratlanul az RTL Klub műsorvezetője - Lehet, hogy teljesen műsor nélkül marad
A hírek szerint nem Sebestyén Balázs vezeti majd a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsort.

sebestyen-balazs-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem Sebestyén Balázs vezeti majd a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor új évadát ősszel, tudta meg a Bors. A bulvárlap értesülései szerint könnyedén elképzelhető, hogy csak a 2015-ben indult Gyertek át! című műsorban láthatjuk majd Sebestyén Balázst, de még ez sem egészen biztos, egyes hírek szerint ugyanis az is elképzelhető, hogy a Gyertek át! képernyőre sem kerül az ősz folyamán.

Az RTL Klub nem cáfolta a Bors értesüléseit, az okokról pedig egyelőre nem árultak el semmit. Azt azért hozzátették, hogy idén valóban folytatódik majd a Celeb vagyok, ments ki innen!, a részletekről pedig időben tájékoztatják majd a nézőket. Azt sem lehet még tudni, hogyha valóban elvették Sebestyén Balázstól ezt a műsort, akkor kik lesznek majd az új műsorvezetők.

Sebestyén Balázs egyelőre nem kommentálta az értesüléseket, de a Bors feltételezései szerint az RTL Klub vezetőségénél éppen a rádiós munkája lehetett a gond, hiszen a Rádió1 műsorvezetőjeként "a konkurens csatornán is érdekelt cégcsoport szerekét tolná." A bulvárlap szerint a Class FM megszűnése után Andy Vajna mesés összeget ajánlott Sebestyén Balázsnak, ha nem csak a Rádió1-gyel, hanem a TV2-vel is szerződést köt, ám ő akkor még kitartott az RTL Klub mellett.

Ezt is szeretjük