Schumacher fia és Keszthelyi Vivien 6 éve álompár: süt róluk a szerelem a közös képeken

Keszthelyi Vivien és David Schumacher 16 éves koruk óta együtt vannak.

Schumacher fia és Keszthelyi Vivien
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 2017-ben ismerte meg egymást a pályán, majd végül pár hónapra rá, 2018-ban hivatalosan is egy párrá váltak. A szerelmesek azóta is együtt vannak, sőt azóta össze is költöztek. 

Az autóversenyzők sülve-főve együtt vannak: mindig figyelnek arra, hogy a versenyek között is tudjanak találkozni, és egymás megmérettetésein is élőben drukkoljanak a másiknak.

Schumacher fia és Keszthelyi Vivien

Ralf Schumacher fia, Michael Schumacher unokaöccse, David és Keszthelyi Vivien jelenleg Salzburgban él, és immáron hat éve egy párt alkotnak. Fiatal koruk ellenére hosszú ideje békében és szerelemben élnek együtt, és mindkettejük álma a dobogó legmagasabb fokán állni.

A 22 éves David Schumacher és a 23 éves Vivien gyakran posztolnak Instagram-oldalukra is, most közös képeikből válogattunk össze párat.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük