Egy ország aggódik érte! Súlyos műtéten esett át a magyar sztár
Schobert Norbertet veleszületett szívbillentyű-rendellenessége miatt kellett megműteni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megdöbbentő hír fogadta azokat, akik ma Rubint Réka Facebook-oldalára látogattak.

A Rubint Réka Facebook-oldalára feltöltött fotó

A fitneszkirálynő alig négy órával ezelőtt egy kép kíséretében kiposztolta, hogy férje, Schobert Norbert tegnap reggel szívműtéten esett át az Országos Kardiológiai Intézetben.

Veleszületett rendellenesség

A 41 éves tornász és üzletember veleszületett szívbillentyű-rendellenességét három évvel ezelőtt, egy szívultrahang vizsgálaton diagnosztizálták.

- Az orvostudomány jelenlegi fejlettségének és az operációt végző főorvosnak, dr. Székely Lászlónak és szakmai csapatának köszönhetően sikerült a saját billentyűt plasztikai úton korrigálni, nem volt szükség sem biológiai, sem mechanikus műbillentyűre. Norbi állapota stabil, jól van - áll Rubint Réka közleményében.

Gondoskodó feleségként ugyancsak a Facebookon tett bejegyzésben azt írta, hogy ezen nyilatkozaton keresztül szeretné megkérni a sajtót, hogy nyugalma és felépülése érdekében ne keressék se a férjét, se az édesanyját, se őt magát. 

Természetesen nem hagyják információ nélkül az aggódó rajongókat: Schobert Norbert egyetlen exkluzív interjút adott a műtét előtt, melyet ezen a héten, vasárnap, a TV2 Napló című műsorában láthatnak a nézők.

Három éve tudják

- Nagyon nehéz hónapokon, heteken, napokon vagyunk túl, hiszen három éve mindannyian tudjuk, hogy ezt a műtétet rövid időn belül el kell végezni - olvasható Rubint Réka üzenetében.

A 34 éves sztár még azt a megnyugtató információt is megosztotta, hogy operációt végző és a férje lábadozásáért felelős team szerint a műtét után Schobert Norbi teljes értékű életet élhet, a felépülését követően magas szintű sporttevékenységét is folytathatja.

Fotó: Facebook/Rubint Réka

Ezt is szeretjük