És még ő szólt be másoknak? Schobert Norbi saját magát égette le
Schobert Norbi saját magát égette le legújabb szereplésével.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Schobert Norbi olyasmibe vágott bele, amit nemrégiben még ő maga kritizált: közzétette a Facebook-oldalán, hogy ő és családja szerepelnek a TV2 Édes Élet című műsorában.

Persze a kommentelők nem felejtenek: a fitneszguru fejére olvasták, hogy korábban hasonlókért szólt be másoknak.

Saját magát égette le

- A gyerekeim szerint így járok, ha sokat fekszem a tévé előtt... Holnap este 7-től pedig kicsit tisztábban és többet megtudhattok rólunk a TV2 Édes Életből és tisztán látszik, az élet nem mindig édes... - tette közzé a fenti fotó kíséretében szerdán a közösségi oldalán.

Érdekes módon pár napja még húzta az orrát, ha mások magánügyeiről volt szó, és ezt meg is írta: "Hetek óta minden címlap Rékasi, Pikali, Détár magánélete. Engem egy cikk erejéig sem érdekel senkié. Benneteket?"

Ezt egy hozzászóló fel is emlegette neki, és megkérdezte tőle, hogy is érti a leírtakat, ha ő is kirakatban éli az életét. Schobert Norbi azzal próbálta az egészet elütni: ő arra gondolt, szétszedik az említettek életét. A kommentelőket azonban nem lehet egykönnyen lerázni, idézték neki szavait.

A legérdekesebb egy Edit nevű nő hozzászólása, aki azt ecseteli, ki miért vállalta a TV2 Édes Élet című műsorában, hogy beengedi a kamerákat az életébe. A hölgy véleménye szerint Győzikéék a pénzért csinálták, hogy törleszteni tudjanak - be is vallották. Varga Viktor és Cinthya fiatalok, nyilván szükségük van pénzre. Berki Krisztián nagyképűségből és pénzért. Azt viszont nem érti, hogy a milliárdos Schoberték, akik múlt héten is díjat kaptak Update bolthálózatukért, miért szerepelnek egy, a kommentelő szerint "aljadék" műsorban.

Ő szólt be másoknak?

"Miért nincs egy csöppnyi tartásotok? Sokszor hangoztatjátok, hogy a szívműtéted sok mindenre ráébresztett... hát ebből eddig csak annyit látok: harácsolás ezerrel. Mindenhol ott vagytok, mindenhonnan ti folytok. És még sokan el is hiszik nektek, hogy az emberekért vagytok. Nem, ti saját magatokért vagytok, hogy minél többen nálatok költsenek - írja az Edit nevű nő.

"Miért olyan fontos, hogy a saját családi életeteket is tálcán teregetitek ki... legalábbis az 'édes oldalát'... Sajnálom, nem bántásból írtam, csak továbbra is kíváncsi vagyok... bár választ nem szoktam kapni" - zárja sorait.

A hölgy választ ezúttal sem kapott, csak mindössze egy pár mondatos reagálást. 

"Láttad mi lesz benne? A munkánk, ami az életünk. Aljadék a műsor? Független életek. Akkor mindenki aljadék" - írja neki Schobert Norbi.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A hozzászólók fele azt írja, örülnek a Schobert család legújabb tévés szereplésének, és kimondottan miattuk ülnek le a képernyő elé, más rajongóik nem repestek a hír hallatán: "Ez nekem csalódás, hogy már ti is az édes életben..."

Utóbbi mondatra egy másik kommentelő csak annyit írt: "Én nem csalódtam. Színvonal találkozik a színvonallal."

Fotó: Facebook/Schobert Norbert, leadkép: RTL Klub Sajtóklub/Bársony Bence.

Ezt is szeretjük