A mi kis falunk papja három gyerek apja: a legnagyobb 16 éves, a legkisebb 4 hónapos

Schmied Zoltán így érzi magát édesapaként gyermekei mellett.

Schmied Zoltán három gyerek apja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Schmied Zoltánnak korábbi kapcsolatából született két gyermeke, akiknek Schell Judit az édesanyjuk. Idén februárban jelenlegi párjával is újra átélhette a szülői örömöket.

Schmied Zoltán három gyerek apja

A mi kis falunk papjának legidősebb gyermeke Boldizsár, aki már 16 éves. Őt követte a sorban a ma már 12 éves Borbála, a legkisebb pedig négy hónappal ezelőtt született meg. Feleségével, Ágoston Katalinnal Milánnak nevezték el kisfiukat.

A színész Barabás Évának mesélte el a Portréban, hogyan látja magát apaként, milyen elveket tartott szem előtt gyermekeivel kapcsolatban, és ők hogyan viszonyulnak hozzá.

- Abban biztos voltam, hogy nem akarok úgy lenni, mint az én apukám volt velem - mondta, és azt is kifejtette, hogy bár jó kapcsolatot ápol jelenleg is édesapjával, szülei válása miatt keveset volt jelen annak idején az életében, ami akkor nagyon megviselte gyerekkorában. Mostohaapukája ugyan a helyébe lépett, akivel szintén a mai napig nagyon jó a kapcsolata, de gyermekeinek semmi esetre sem szerette volna ugyanezt nyújtani.

Én azt akarom, hogy ők mindig érezzék, milyen fontosak nekem.

Azt is elárulta, idősebb gyermekei a sorozatait nem igazán kísérik figyelemmel, inkább a színházban szokták megnézni egy-egy darabban. A Ma este felnövünk című előadást ki is emelte ezek közül.

- Próbáltam őróla mintázni a gimnáziumi szerepet (utalt nagyfiára - a szerk.), és akkor ő zavarban volt, és nagyon nevetett. Azt mondta: „ó, apu, ez azért ciki”. De tudom, hogy tetszett nekik. Szeretnek engem nézni színpadon. Nem kényeztetnek el, hogy „Hú apu, de jó vagy!”, de én nem is várom el tőlük. Ők természetesen kezelik ezt, ahogy a sorozatokat is.

Ő Kerekes József 17 évvel fiatalabb felesége: A mi kis falunk Bakija 4 gyermek apja

Bár sokszor olaszosan élnek, a színész úgy érzi, tökéletes egységet alkotnak párjával.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL/A mi kis falunk

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük