Scherer Péter feleségével és lányaival: ilyen szép családja van a színésznek

Scherer Péternek és feleségének három gyermeke született. Lányaik mindketten felnőtt, fiatal nők.

scherer-péter-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Scherer Pétert jó párszor láthattuk már a családfő szerepében: például az Apatigrisben és a Válótársakban is édesapát játszott. A valóságban ezt az arcát jóval ritkábban mutatja meg, különleges alkalom kell ahhoz, hogy szerettei körében láthassuk.

Az említett sorozatokban lányos apukák bőrébe bújt, az életben két lánya és egy fia van: Fruzsina 1995-ben, Borbála 1998-ban, Márton 2006-ban született.

Scherer Péter családja

Lányai már felnőtt, a húszas éveikben járó fiatal nők, akik beleszülettek abba, hogy apukájuk ismert ember. Jobban szeretnek a háttérben maradni, épp ezért csak ritkán mennek el nyilvános eseményekre. A Szia, Életem című film bemutatójával tettek kivételt, édesanyjuk és apukájuk oldalán fotózták őket együtt.

A felvétel elárulja, Fruzsi és Brigi bájos vonásaikat az édesanyjuktól, Bencze Viktóriától örökölték. Azért apukájukra is hasonlítanak, göndör fürtjeik olyanok, akárcsak az övéi. 

Bár a lányos apákra jellemző, hogy túlféltik a gyermekeiket, Scherer Péter inkább a laza családfők táborát erősíti. 

Scherer Péter az Apatigrisben három lány édesapját játssza.
Scherer Péter az Apatigrisben három lány édesapját játssza.
Fotó: RTL/Apatigris

- Nekünk szerencsére eddig nem volt nehéz dolgunk a lányokkal. Nem voltak olyan udvarlóik, akikre azt mondtuk volna az anyjával: "Atyaég, na, ezektől szabadítsuk meg őket!” Olyan sulikba és közegbe jártak, amelyek nem vitték rossz útra őket, jól működő barátságok és kapcsolatok vannak körülöttük. A kisebbik lányom barátja sokszor van velünk - nagyon klassz srác, remélem, hogy sokáig kitartanak egymás mellett - árulta el a Képmás.hu interjújában 2021 februárjában.

Nézd meg Galambos Lajos három gyerekét egy fotón!

Galambos Lajos és volt felesége, Boglárka 22 évig tartó házasságából három gyermek született. Szinte hihetetlen, de mindannyian nagykorúak már: Bogi 23, Lajos 21, István 20 esztendős.

Cover-fotó: RTL/Apatigris

Ezt is szeretjük