Schell Juditra rá sem ismertünk - Nézd meg az 44 éves színésznő új külsejét!
Schell Judit így szerepel az HBO Terápia című sorozatában.

schell-judit-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Októberben kerül képernyőre az HBO saját gyártású, magyar sorozata, a Terápia. Ma kiderült az is, hogy a főszereplő pszichológust, Dargay Andrást alakító Kossuth- és Jászai Mari-díjas Mácsai Pál mellett az utolsó évadban kiket láthatunk a főbb szerepekben. 

A tévésorozatokban - Csak színház és más semmi, Életképek - már jártas Schell Judit alakítja Krisztinát, akit férje - Hirtling István - annyira elnyom, hogy szinte nincs is egyénisége. A Jászai Mari-díjas színésznőt komor arccal és barna hajjal nehezen lehet felismerni.

A 70 éves Czintos József, Erdély egyik legismertebb és máig legfoglalkoztatottabb színésze egy olyan idős férfit formál meg a Terápiában, akit fia és menye magukhoz költöztettek Erdélyből.

Dargay Andrásnak a sorozat mindegyik évadában volt egy fiatal páciense is, nem lesz ez másként a harmadik évadban sem. Az 1994-ben született Vilmányi Benett többek között a Szürke senkik című tévéfilmből lehet ismerős. 

A Terápia befejező évadában szerepel még Udvaros Dorottya, aki híres színésznőként kéri a pszichológus segítségét.

Bárdos Adélhoz - Balsai Móni - András jár. Miután befejezte a terápiát Ágnessel - Csákányi Eszter -, a doktornőt alvásproblémákkal keresi fel. 

A harmadik évad előzetese egy héttel ezelőtt került fel a sorozat Facebook-oldalára, akkor még csak a szereplők hangját hallhattuk. 

Ezt is szeretjük