Tiszta vizet öntött a pohárba! A sármos magyar színész plasztikájáról mesélt
Sasvári Sándor az RTL Klub reggeli műsorának nyilatozott

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sasvári Sándorról az a hír terjedt el, hogy szem körüli ráncait szeretné rendbe hozni orvosi beavatkozás segítségével.

Az 55 éves musical színész elfogadta az RTL Klub 8:08 - Minden reggel című reggeli műsorában öntött tiszta vizet a pohárba.

Tiszta vizet öntött a pohárba

A sztár határozottan leszögezte, hogy az újságcikk, mely szerint szépészeti beavatkozásra készül, nem igaz. Ő maga is meglepődött, amikor meghallotta a pletykákat, melyre anyósa figyelmeztette, mivel ő éppen Németországban dolgozott.

A műsorban azt is elárulta, hogy a téves híresztelés egy interjú után kapott szárnyra, melyet az Operaház fantomja című előadáson készítettek vele.

A beszélgetés során a darabban viselt maszkjáról kérdezték, melynek 40 percet vesz igénybe a felhelyezése, illetve 3 órán keresztül kell viselnie. Sasvári viccelve mondta, hogy a különleges viselet annyira megviseli arcát, hogy hamarosan szemplasztikára lesz szüksége. Az ártatlan poénból, hatalmas kavarodás lett.

Jövőben sem plasztikáztat

A musical énekest nagy meglepetésére mindenhol, még lánya iskolájában is leendő műtétéről faggatták.

Az 55 éves színésznek nem esett jól, hogy szakmai sikerei sokkal kevésbé érdeklik az embereket, mint állítólagos plasztikai beavatkozása.

Fontosnak tartotta kihangsúlyozni, hogy jelen pillanatban úgy érzi jól magát a bőrében, ahogy van, és semmiféle szépészeti eszközhöz nem akar nyúlni fiatalodása érdekében. 20 éve egyetlen krémet használ, melyet tökéletesen elegendőnek érez.

Fotó: RTL Klub/ 8:08 - Minden reggel

Ezt is szeretjük