Apja nyomdokaiba lép! Sasvári Sándor kislánya tehetséges énekes
A musicalszínész legnagyobb örömére nagyobbik csemetéje is a zene szerelmese.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sasvári Sándor számtalan darabban bizonyította már kivételes hangját és színészi képességeit. Most úgy néz ki, nagyobbik lánya a sztár nyomdokaiba lép.

A 15 éves csemetéről kiderült, hogy édesapja hangját örökölte, ugyanis profikat meghazudtoló módon énekel.

Az alma nem esett messze a fájától

A musicalszínész életében nagyon fontos szerepet játszik a család, felesége és gyerekei jelentik számára a megnyugvást. Vidéki otthonában a béke uralkodik, melyet lovai tesznek teljessé. Lányai nemcsak a lovaglásban, de a zenélésben is követik édesapjukat.

Az 55 éves sztár nagyobbik csemetéjének tehetsége már megmutatkozott. Profin tanul énekelni, és a Földessy Margit által vezetett színitanodában is kiválóan helytáll. A kisebbik, aki még csak 11 éves, ugyan élvezi a művészeteket, de figyelmét inkább a ritmikus sportgimnasztika köti le, amelyben már most nagyon ügyes.

A büszke apuka repked a boldogságtól, hiszen nemcsak a magánélete, de a karrierje is tökéletesen alakul. Pályafutását énekesként és basszusgitárosként kezdte, majd a színészkedéssel először a Rock Színházban próbálkozott meg.

Tíz éve fantom

Első nagyobb szerepét a Sztárcsinálók című rockoperában játszhatta el, melynek során örökre a szakma szerelmese lett.

Munkássága egyik kimagasló csúcspontja a Fantom megformálása. Az Operaház Fantomja című musical tíz éve színesíti a Madách Színház repertoárját.

Az énekes az egy évtizedes jubileumi előadás kapcsán elárulta, hogy már a meghallgatásnál érezte, hogy övé lesz a szerep. Csodálja az Andrew Lloyd Webber által megalkotott karakter összetettségét, nagy színészi és énekesi feladatnak tartja a megformálását. Megtiszteltetésnek érzi és boldog, hogy egy ilyen kaliberű produkció részese lehet.

Ezt is szeretjük