Fotó: Sasvári Sándor megmutatta 17 éves lányát! Együtt szerepeltek a tévében

Sasvári Sándor lánya rajong a zenéért, Léna énektanárhoz is jár.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sasvári Sándor neve összeforrt a Jézus Krisztus szupersztár című darabbal, amelynek 1986-os magyarországi bemutatóján Jézust alakította.

A Jászai Mari-díjas és többszörös EMeRTon-díjas színészt, énekest számos nagy sikerű színházi darabban láthatja a közönség a mai napig.

Sasvári Sándor és 17 éves lánya, Léna

Sasvári Sándor kiskora óta rajong a zenéért, ebben lánya, Léna is rá ütött. Bár csak 17 éves, már komolyabban foglalkozik az énekléssel. 

- Két éve énektanárhoz jár, képzi magát. Már kiskorában kiderült, hogy jó a hallása, szép a hangja, és pontosan tartja a ritmust. Támogatom nagyon őt, mert szerintem nagyon tehetséges - mesélte róla az édesapja, akivel a Sláger TV-ben szerepeltek.

A két Sasvárinak közös kedvence Barbra Streisand, de az 57 éves sztár ma már olyan előadók számait is szinte kívülről fújja, akikről korábban ezt el sem tudta volna képzelni.

- Léna által ismertem és szerettem meg például Adele-t, Pinket, Beyoncét, Bruno Marsot vagy éppen Lady Gagát. Persze én is próbálom befolyásolni őt, és megmutatni neki az igazán jó muzsikát, illetve a minőségi művészetet. Léna zenei érdeklődése az enyémhez hasonlóan széles körű, például hallgat jazzt is, voltunk már együtt Michael Bublé-koncerten is. Amikor együtt utazunk, rendszeresen Streisand-lemezeket hallgatunk - árulta el a büszke édesapa.

Sasvári fel is lép tinédzser lányával, legutóbb egy miskolci koncert alkalmával duettben adták elő a színész nagy kedvencétől, Carole Kingtől a You've Got a Friend című dalt. A színház világával is korán megismertette Lénát.

- Pici kora óta jár az előadásaimra. Például Az operaház fantomját - amelyben a fantomot alakítom - és a Mamma Mia!-! is jó sokszor látta már. Az utóbbi darab századik előadásában Sam Carmichaelt alakítottam - mondta a színművész, akinek az elmúlt 40 évből nagyon nehéz kiválasztania a kedvenc szerepeit.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Az nagyszerű élmény volt, amikor a Jézus Krisztus szupersztár 1986-os magyarországi ősbemutatóján Jézus szerepét alakíthattam. Ezt követően még 11 évig szerepeltem a darabban, aminek minden pillanata fantasztikus volt -  nosztalgiázott.

Fotó: Sláger TV, www.sasvarisandor.hu

Ezt is szeretjük