Fotó: Sasvári Sándor megmutatta 17 éves lányát! Együtt szerepeltek a tévében

Sasvári Sándor lánya rajong a zenéért, Léna énektanárhoz is jár.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sasvári Sándor neve összeforrt a Jézus Krisztus szupersztár című darabbal, amelynek 1986-os magyarországi bemutatóján Jézust alakította.

A Jászai Mari-díjas és többszörös EMeRTon-díjas színészt, énekest számos nagy sikerű színházi darabban láthatja a közönség a mai napig.

Sasvári Sándor és 17 éves lánya, Léna

Sasvári Sándor kiskora óta rajong a zenéért, ebben lánya, Léna is rá ütött. Bár csak 17 éves, már komolyabban foglalkozik az énekléssel. 

- Két éve énektanárhoz jár, képzi magát. Már kiskorában kiderült, hogy jó a hallása, szép a hangja, és pontosan tartja a ritmust. Támogatom nagyon őt, mert szerintem nagyon tehetséges - mesélte róla az édesapja, akivel a Sláger TV-ben szerepeltek.

A két Sasvárinak közös kedvence Barbra Streisand, de az 57 éves sztár ma már olyan előadók számait is szinte kívülről fújja, akikről korábban ezt el sem tudta volna képzelni.

- Léna által ismertem és szerettem meg például Adele-t, Pinket, Beyoncét, Bruno Marsot vagy éppen Lady Gagát. Persze én is próbálom befolyásolni őt, és megmutatni neki az igazán jó muzsikát, illetve a minőségi művészetet. Léna zenei érdeklődése az enyémhez hasonlóan széles körű, például hallgat jazzt is, voltunk már együtt Michael Bublé-koncerten is. Amikor együtt utazunk, rendszeresen Streisand-lemezeket hallgatunk - árulta el a büszke édesapa.

Fotók: ez a 29 éves szépség Koncz Gábor színész kisebbik lánya

Nézegess képeket!

Elolvasom

Sasvári fel is lép tinédzser lányával, legutóbb egy miskolci koncert alkalmával duettben adták elő a színész nagy kedvencétől, Carole Kingtől a You've Got a Friend című dalt. A színház világával is korán megismertette Lénát.

- Pici kora óta jár az előadásaimra. Például Az operaház fantomját - amelyben a fantomot alakítom - és a Mamma Mia!-! is jó sokszor látta már. Az utóbbi darab századik előadásában Sam Carmichaelt alakítottam - mondta a színművész, akinek az elmúlt 40 évből nagyon nehéz kiválasztania a kedvenc szerepeit.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Az nagyszerű élmény volt, amikor a Jézus Krisztus szupersztár 1986-os magyarországi ősbemutatóján Jézus szerepét alakíthattam. Ezt követően még 11 évig szerepeltem a darabban, aminek minden pillanata fantasztikus volt -  nosztalgiázott.

Fotó: Sláger TV, www.sasvarisandor.hu

Ezt is szeretjük