Új fejlemények Sas József állapotáról - Sztrókja után így érzi magát
Sas Józsefet hazaengedték a kórházból, most már otthon gyógyul.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sas József januárban, egy thaiföldi nyaralás során kapott sztrókot, emiatt hetekig külföldön kezelték, majd a hazaszállítása után a budakeszi rehabilitációs központban ápolták sokáig, az elmúlt néhány hét során pedig a MAZSIHISZ Szeretetkórházban gyógyult. Kétoldali agyvérzést szenvedett, ami miatt a fél oldalára le is bénult, de szerencsére a sztrók után nem sérült a színész beszédközpontja. Jelenleg is kerekesszékkel tud csak közlekedni, de most már végre hazaengedték őt a kórházból, felesége pedig otthon ápolja.

A nyolcvanéves legenda kedvese, Zsuzsanna a Best magazin ma megjelent számában elmondta, hogy az utóbbi fél év kész rémálom volt a számukra, de harcolnak tovább, és mindent megtesznek a férje gyógyulásáért. Egy új, könnyen mozgatható ágyat és egy speciális emelőszerkezetet is beszerzett budai otthonukba, amiknek nagy hasznát fogják venni az elkövetkezendő időszakban, még egy külön ápoló is a rendelkezésükre áll.

- Nagyon le van gyengülve, a folyamatos fekvés miatt rengeteget fogyott. Sokan keresik, üzennek neki ahhoz, hogy túl a nyolcvanon megvívja élete csatáját, és egyszer kikeljen a kerekesszékből, és talpra álljon. Talpra álljon, hogy meghajolhasson az őt rajongásig szerető közönsége előtt - mondta Zsuzsanna a lapnak.

A feleség szerint az étvágyával minden rendben van, viszont látja a férjén, hogy most nagy csatát vív belül magában. Sas József csak röviden nyilatkozott a magazinnak.

- Itthon vagyok, gyógyulni akarok, újra sétálni szeretnék, és egyszer a színpadon meghajolni. Ez a vágyam, és ezért mindent megteszek - fogalmazta.

Így néz ki most Kató néni

Emlékszel a Kató nénit megformáló Ihos Józsefre? Ma már lehet, fel sem ismernéd a humoristát.

Ezt is szeretjük