Sármos magyar tinisztárok, akiket idősebb nők csábítottak el
Tinilányok ezrei rajonganak értük, a jóképű fiatal sztárok mégis az érettebb hölgyekhez vonzódnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az utóbbi években nem csupán külföldön, hanem hazánkban is gombamód szaporodnak a tinisztárok. Természetesen a csinosabbnál csinosabb lányoknak rengeteg rajongójuk van, de a sármos tizenéves fiúk is sok női szívet megdobogtatnak - korosztálytól függetlenül.

Skrapits Erik
Ivan és Medveczky Ilona
Kinizsi Ottó
Steiner Kristóf

A jóképű srácok közül pedig nem mindenki tud vagy akar ellenállni a csábításnak, még akkor sem, ha a kísértő egy korosabb hölgy. Íme, négy körülrajongott tinisztár, akit idősebb nő csábított el.

Skrapits Erik

A No Thanx az utóbbi évek egyik legfelkapottabb magyar könnyűzenei formációja, melynek népszerűségéhez - ahogy az lenni szokott - nagyban hozzájárul a bandatagok kisfiús sármja. Bár ma már nehezen lehetne tinicsapatként meghatározni őket, a zenekart még mindig visítozó kamaszlányok hada követi mindenhova. A No Thanx egykori frontembere, Skrapits Erik különösen népszerű a szebbik nem körében. Épp ezért nagy megdöbbenést váltott ki a rajongók körében, amikor 2008-ban kiderült, hogy az akkor 19 éves kedvencük egy nála hét évvel idősebb nővel esett szerelembe.

A szerencsés választott nem más volt, mint a Viva csinos műsorvezetője, Kiss Orsolya, azaz Kisó. Eleinte titkolták kapcsolatukat a kollégák és a nyilvánosság előtt, de később egy tévéműsorban vallottak érzelmeikről, sőt, szerelmes duettet is énekeltek. Kisó elmondta, őt egyáltalán nem zavarja a korkülönbség, hiszen Erik romlatlan, jól nevelt, romantikus és okos fiú, aki mellett végre igazán boldognak érzi magát. Bár románcuknak nem jósoltak nagy jövőt, a pár azóta összeköltözött, sőt, már a házasságon és a családalapításon is gondolkoznak.

Ivan

Bár a szívhez szóló szerelmes dalok fürtös hajú hercege már nem számít tinisztárnak, pletykáktól és találgatásoktól övezett románca Medveczky Ilonával nem maradhat ki összeállításunkból. Az igencsak rendhagyó párosról két éve jelentek meg furcsa fotók, melyeken édeskettesben kertészkednek a 69 éves művésznő portáján. A képek napvilágra kerülése után az akkor első lemezes énekes nem győzött lelkendezni a díváról, akit a nőiesség megtestesítőjének nevezett.

Mint mondta, Ilona személyisége és erotikus kisugárzása egészen elvarázsolta, és arra vágyik, bárcsak több időt tölthetnének együtt. Később elterjedtek a hírek, hogy több van közöttük barátságnál, ám a teljes igazságra máig nem derült fény. Ivan azt nyilatkozta, minden megtörtént közöttük, aminek meg kellett történnie, és Ilona kihozta belőle a férfit, ám arra nem adott egyértelmű választ, milyen jellegű a kapcsolatuk. Annyit azonban elárult, hogy a díva pajkosan Kislomposnak becézi őt.

Kinizsi Ottó

A Barátok közt egykori sztárjai, Kinizsi Ottó és Deutsch Anita évek óta boldog házasságban élnek, és két gyönyörű kisgyermeket nevelnek, pedig annak idején a közöttük lévő nagy korkülönbség miatt sokan kételkedtek kapcsolatuk jövőjében. Ottó mindössze 19, Anita pedig majdnem 28 éves volt, amikor a forgatáson összeismerkedtek.

Kapcsolatuk lassan érett szerelemmé, sokáig tisztes távolságot tartottak, mígnem egy baráti vacsora után közel kerültek egymáshoz. Ekkor csattant el az első lopott csók, ami minden megváltoztatott közöttük. Eleinte próbálták a józan észre hallgatva legyőzni szenvedélyüket, de végül megadták magukat a minden elsöprő érzelmeknek.

Szerelmüket nem volt egyszerű felvállalni, sokan ferde szemmel néztek rájuk, de ők nem törődtek a külvilággal. 2004 nyarán örök hűséget fogadtak egymásnak, 2005 januárjában pedig megszületett első gyermekük, Emma. Idén februárban pedig újra megérkezett hozzájuk a gólya, és Emmának hozott egy kishúgot, Hannit. A kis család boldogsága tökéletes, Anita és Ottó pedig egybehangzóan állítják: az ő találkozásuk és szerelmük sorsszerű volt.

Steiner Kristóf

A Viva egykori műsorvezetője nyíltan felvállalja homoszexualitását, de, mint egy interjúban elmondta, a lányokkal kapcsolatos élmények sem maradtak ki az életéből. A népszerű tévés 14 éves korában ébredt rá, hogy saját neméhez vonzódik, és a következő egy évben szexuálisan szinte mindent megtapasztalt, amit csak lehet - fiúkkal és lányokkal egyaránt. Kristóf bevallotta, első heteroszexuális kalandját egy nála jóval idősebb lánynak köszönheti. Nem titkolta azt sem, a szóban forgó hölgynek volt egy féltékeny barátja, aki egyszer még követte is őket a leleplezés reményében.

Valahogy mégis túljártak az eszén, sőt, első szerelmes együttlétükre a férfi lakásában, egészen pontosan egy perzsaszőnyegen került sor. A műsorvezetőből lett újságírónak nem ez volt az egyetlen nővel folytatott románca, még olyan is előfordult, hogy párhuzamosan randizott fiúval és lánnyal. Ez a zűrös időszak azonban már rég a múlté, jelenleg boldog kapcsolatban él izraeli származású párjával, Matannal, akivel nemrégiben békültek ki egy rövid mosolyszünet után.

Fotók: Europress.

Ezt is szeretjük