"Kellett egy-két plasztikai műtét?" Sarka Katát friss fotója miatt támadják a Facebookon

Sarka Katáról a kommentelők azt állítják, plasztikáztatott.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sarka Kata tegnap este többek között Vajna Tímeával és Rogán Antal feleségével, Cecíliával bulizott a Balatonnál.

Sarka Kata legfrissebb fotója
Egy 2010-ben készült felvételen

Azon frissiben meg is osztott pár fotót a Facebook-oldalán. Ezek láttán több kommentelő elkezdte támadni, szerintük plasztikáztatta az arcát.

"Kati! Meg lett műtve az orrod vagy ki van retusálva?" - írta egyikük.

"Kata! Ekkora titok, hogy milyen plasztikai műtéted volt? Vagy inkább arról van szó, hogy a 'csodálatos' Baktövis reklám előtt kellett egy-két plasztikai műtét, hogy tényleg elhiggyük, ezt a Baktövisnek köszönheted??? Ugyan már! Nem mindenki hülye!!!" - így egy keményebben fogalmazó kritikusa.

Vajna Tímeával nem ellenségek, négy éve barátnők
Ajakfeltöltésről ezúttal szó sincs

Sarka Kata cáfolta, hogy bármiféle beavatkozást végeztetett volna az arcán, de hízeleg neki a feltételezés.

"Sosem csináltak az arcomon SEMMILYEN ránctalanító, fiatalító plasztikai beavatkozást, hiszen még csak 28 éves vagyok, bőven elég a T-kód, főként megelőzés céljából! Egyébként az, hogy azt gondolják, hogy volt, simogatja a lelkemet!" - válaszolta.

A sztárfeleség ugyanakkor sohasem tagadta, hogy a mellét plasztikáztatta, mert nem volt megelégedve a méretével. Nézd meg képgalériánkban azokat a magyar sztárokat, akik valamilyen esztétikai műtétnek vetették alá magukat!

Magyar sztárok, akik plasztikáztattak

Nézegess képeket!

Elolvasom

Fotó: Facebook/Kata Sarka, Instagram/Vajna Tímea

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük