Rubint Réka 30 kilót fogyasztott le a magyar műsorvezető feleségéről
A részletek
Rubint Réka az ismert műsorvezető nejét kétszer is lefogyasztotta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rubint Réka sok embernek segített a fogyásban, így az egyik legismertebb magyar műsorvezető felesége is neki köszönheti, hogy bombanő lett belőle.

Sarka Kata az ő segítségével adta le tetemes súlyfeleslegét és kapott rá az intenzív edzések ízére.

Rubint Réka 30 kilót fogyasztott le róla

Hajdú Péter felesége többször elmondta már, hogy amikor a második gyermekét várta, sokat hízott, a szülés után 17 kiló felesleg volt rajta. Sokáig a férje előtt sem mert fehérneműben mutatkozni.

Sarka Kata aztán a fitneszkirálynőhöz fordult segítségért, aki sikeresen lefogyasztotta, derült ki egy Facebook-bejegyzésből. Kiposztolt egy fotót, amin bekötött lábbal fekszik, mert megerőltette a vádliját, erre egy kommentelő azt írta, inkább Rubint Rékának hisz a fogyókúrás tippek esetében. 

"Én is Réka segítségével kezdtem neki a fogyásnak, úgyhogy neki mindenképpen higyjél, mert nagyon ért hozzá! Talán az országban a legjobban! Számomra is egy etalon abban, amit képvisel! Nagyon szeretem őt, és a barátom! Én lefogytam kétszer is 30 kilót, és ezek után még egy fitness versenyen is indultam, ahol 3. lettem! Szóval tudom a titkát annak, hogyan kell ezt megcsinálni!" - válaszolta Sarka Kata a közösségi oldalán.

"Valóban kétszer 30 kilótól sikerült megszabadulnunk... Örömmel segítettem, de mint mindenkinél, Katánál is fejben dőlt el minden. Elhatározta és véghez vitte!
Katám! Ezt az eredményt már senki nem veheti el Tőled" - reagált Rubint Réka is a megjegyzésre.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Fotó: Facebook/Rubint Réka oldala, Sarka Kata

Ezt is szeretjük