Mit szól ehhez Hajdú Péter? Disznónak nevezték a feleségét
Nemes egyszerűséggel ledisznózta Sarka Katát Ganxsta Zolee a Hal a tortán adásában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ganxsta Zolee sohasem a simulékony modoráról volt híres, és a Hal a tortán adásában sem hazudtolta meg magát.

Sarka Katát egyszerűen ledisznózta, bár most kivételesen nem sértésnek szánta a szót, ám így sem hangzott túl kedvesen a bókja.

Ledisznózta Sarka Katát

A Barbee-nál elfogyasztott vacsora közben egymást is kóstolgatták a versenyzők, Ganxsta már a levesnél megkérdezte Hajdú Péter feleségét: mit tenne, ha kiraknák egy őserdőben egyedül? A zenész azonnal meg is adta a lesújtó választ, szerinte az egykori modell egy napon belül meghalna.

- Kata csinos, szép nő, de most már tényleg kezd nagyon elvékonyodni. Olyan, mint Lapka, a vékonyka malacka - próbált bókolni Ganxsta.

A vacsora alatt is hozta a formáját, hangosan böfögött az asztalnál, miközben a levest kanalazta. Sarka Kata el is fordult a társaságtól, és undorodva elhúzta a száját, mondván, a férjétől ilyet még sohasem látott és hallott.

- Zavar Zoli neveletlensége, mert én nem ehhez vagyok szokva - mondta később Sarka.

A héten már náluk is járt vendégségben Berki Krisztián, Cseke Katinka, Barbee és Ganxsta, és mindenki el volt képedve, milyen luxusban él a Hajdú-Sarka páros.

Szakács segíti a mindennapokban

Az egykori modell a felvételek után elárulta, egyáltalán nem bánja, hogy így elámultak a lakásukon, és azt sem tagadta sohasem, hogy szakács és bébiszitter segíti a mindennapokban.

Mint mondta, nem árult zsákbamacskát, így vendégei is tudhatták, hogy nagy kulináris élvezetre nem érdemes számítani. Sarka Kata elismerte, hogy társai nem lakhattak jól, bár szerinte ennek az a magyarázata, hogy ő csak egészséges ételeket készít.

Ezt is szeretjük