Sarka Kata dögös fotót posztolt a szülinapján - Szűk ruhába bújtatta nőies idomait
Sarka Kata nagyon dögös fotókat posztolt a születésnapján.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sarka Kata 2019. szeptember 24-én ünnepelte a 33. születésnapját. A hármas szám az idei évben nem csak a születésnapja miatt fontos: anyák napján árulta el, hogy immár háromgyerekes édesanya. A Hajdú Pétertől született Noémi és Dávidka után új párjával is született egy közös gyermeke. A kicsi pontos születési dátumát nem árulta el, sőt, a nemét és a nevét sem, de az biztos, hogy kevesebb mint fél évvel a szülés után újra bomba formában van. 

"Ennyi köszöntést még soha életemben nem kaptam, mint idén. Nem tudom nektek itt is elégszer megköszönni, és az sms-üzenetükben is eléggé le vagyok maradva, de rendkívül sokat jelent nekem! Tökéletes nap volt a mai.  #koszonomnektek #sweet33 #birthday" - írta ahhoz a dögös képhez, amivel a születésnapi jókívánságokat köszönte meg. 

Sarka Kata több képet is posztolt a születésnapján, mindegyiken a White Kollection új, őszi/téli kollekciójának egy-egy darabját viseli - mindegyikben nagyon dögös. 

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük