Sarka Kata 2007 óta rengeteget változott - Képeken a 10 év különbsége
Sarka Kata neve 2007-ben lett ismert, amit két dolognak köszönhetett.

sarka-kata-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sarka Kata napjaink egyik legcsinosabb és legnépszerűbb hazai sztárja, akinek több mint 220 ezer követője van a Facebookon. 2007-ben lépett a hírnév felé vezető útra, amikor Budapest Legszebb Lányának választották, a Miss Universe Hungary szépségkirálynő-választáson pedig első udvarhölgy lett.

2007 januárjában fordult komolyra kapcsolata Hajdú Péterrel, akihez 2009 augusztusában ment feleségül. 2009 februárjában született meg az első gyermekük, Noémi, akit 2010 augusztusában Dávid követett. Éveken át álompárnak tartották őket, ezért mindenkit megdöbbentett, amikor 2016 júliusában bevallották, hullámvölgybe került a házasságuk. Kata a két gyerekkel elköltözött a közös otthonból. Ekkor még mindketten láttak reményt arra, hogy a kapcsolatuk megmenthető, de az év vége felé az esély egyre kisebb lett. 

2017-ben egyre többször pusmogtak arról, hogy Sarka Katának új párja van, majd februárban Hajdú Péter is egy csinos, barna nővel mutatkozott a Fonogram-díjátadón. A válást a hírek szerint csak a vagyonmegosztás hátráltatja. 

Sarka Katát sokáig csak Hajdú Péter feleségeként tartották számon, de 2017-ben bebizonyította, hogy a műsorvezető nélkül is boldogul, és továbbra is állandó vendége a sztárokat felvonultató rendezvényeknek. 

Nézd meg képes összeállításunkban, milyen sokat változott az elmúlt tíz évben Sarka Kata!

Ezt is szeretjük