Sári Évi csillogó miniruhába bújt: a 44 éves színésznő alakját nem győzték dicsérni a rajongók
Sári Évi a Mokka szilveszteri adásának vendégeként irtó dögös szettben mutatkozott, nagy sikert aratott vele az Instagramon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sári Évit ugyan felvették a Tanítóképző Főiskolára, nem fejezte be a tanulmányait, mert egy teljesen más út felé indult el, a színpad vonzotta. 18 évesen lett a Debreceni Vasutas Musical Stúdió növendéke, itt kezdte el bontogatni a szárnyait színésznőként.

2001-től belecsöppent a magyar könnyűzenei életbe a Splash együttes énekesnőjeként, majd műsorvezetőként is kipróbálhatta magát: először a TV2 Tripla vagy Semmi című műsorának háziasszonya volt, majd a VIVA TV-hez igazolt.

Sári Évi dögös miniruhában

A 44 éves színésznő-énekesnőt főként színházi darabokban láthatjuk, de a képernyőn is szerepel időnként. A Zenebutik szilveszteri adásában is vendégeskedett, az alkalomra pedig egy őrülten szexi, csillogó miniruhát húzott.

A dögös darabban készült fotóját az Instagramon mutatta meg a rajongóinak, akik nem győzték dicsérni az alakját. Többen kiemelték, csak úgy sugárzik, mások pedig azt öntötték szavakba, hogy olyan, mintha 25 éves korában megállt volna felette az idő.

A cikk az ajánló után folytatódik

Nem véletlen, hogy ilyen irigylésre méltó formában van, sokat tesz a bombasztikus megjelenésért. Mivel tudja magáról, hogy hízékony típus, nemcsak az étkezésre és a sportra figyel oda, hanem arra is, hogy mennyit alszik, valamint a megfelelő vízfogyasztást is fontosnak tartja. Nem hisz az önsanyargatásban, sőt kifejezetten károsnak tartja az extrém diétákat.

- Fiatalabb koromban sokat éheztettem magam különböző drasztikus fogyókúrákkal. Mindenkit óva intenék ettől! Tanuljanak az én hibámból, hiszen ideig-óráig jó megoldásnak tűnhet, mert szépen elkezd az ember fogyni, de utána gyorsan megtörténik a jojóeffektus, és visszajönnek a kínkeservesen leadott kilogrammok. Emlékeznek a sejtjeink azokra az ínséges időszakokra, amikor sanyargatjuk a szervezetünket, és utána már félelemben élnek, ezért folyamatosan tartalékolnak - ecsetelte a Ripostnak 2021 márciusában.

Sári Évi a bókáradathoz is hozzászokhatott, sokszor kap elismerő megjegyzéseket a közvetlen környezetétől és az utca emberétől egyaránt. Az évek során megtanulta, hogyan kezelje ezeket a helyén.

- Ha normálisan közelít valaki, akkor még illik is megköszönni a bókját. Én meg is szoktam: vagy egy köszönömmel, vagy odamosolygok. Ebben szerintem semmi rossz nincsen - ezt már a Tények Pluszban mondta el 2021 nyarán.

A magyar sztárok legdögösebb ruhái 2021-ből

Képes összeállításunkban megnézheted, szerintünk a hazai sztárhölgyek közül kik viselték a 2021-es év nyolc legdögösebb ruháját

Ezt is szeretjük