Sánta Laci és Juliska ritkán látott kisfia - A 3 éves Lacika enni valóan huncut gyerek

Sánta Laci és Juliska kisfia, Lacika mindkét szülőjére hasonlít.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sánta Laciról a Nyerő Páros óta tudjuk, mennyire szereti gyönyörű feleségét, Széphalmi Juliskát. A népszerű színész és táncos felesége öt éve ismerkedtek meg, közös előadásuk, a Mamma Mia! próbái alatt szerettek egymásba. A színész nem sokat várt a lánykéréssel, a 100. előadáson kollégái körében térdelt le, és jegyezte el kedvesét.

Házasságkötésük után nem sokkal megszületett közös gyermekük, a ma már hároméves Lacika. A kisfiú édesapja huncut mosolyát örökölte, orrocskája és szemei viszont a táncos anyukájáéra emlékeztetnek.

Sánta Lacika huncut kisfiú

Sánta Laci és Juliska nem sokszor mutatják meg Instagram-oldalaikon csemetéjüket. Amikor mégis posztolnak róla, nem győzik hangsúlyozni, milyen belevaló a kisfiuk. A színész legutóbb a Madách Színház Mikulás-ünnepségén örökített meg pillanatokat. A kép alatt elmondta, mennyire büszke volt a kis Lacika bátorságára.

"Képzeljétek, nagyon bátor volt az én drága kisfiam! Ő volt az első, aki a Madách Színház által rendezett Mikulás ünnepségen a nagy szakállú elé állt majd beleült az ölébe. Olyan jó volt látni, mennyire bátor és felszabadult! Persze ezerrel magyarázott a Télapónak az autókról, balesetekről, tűzoltókról... de mikor arra kérték, hogy mondjon egy verset vagy énekeljen egy dalocskát, akkor inába szállt a bátorsága.Mégis olyan büszke voltam rá! Imádom a családom!"

Friss fotókon megnézheted, mennyire aranyos Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Júlia kisfia, a hároméves Lacika.

Ezt is szeretjük