2 hónappal korábban szült! A magyar műsorvezető babája jóval előbb érkezett
Sándor Orsi második gyermeke a vártnál jóval korábban jött világra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sándor Orsi és párja nem tervezték a második gyermeküket, aki a vártnál jóval korábban született meg.

A műsorvezető a TV2 Babavilág című műsorában elárulta, nehéz időszakon van túl, de nem bánja, senki mással nem cserélne.

2 hónappal korábban szült

Sándor Orsi viszonylag későn, 36 évesen lett édesanya, ráadásul kétszer egymás után. Nem ikreket szült, nagyobbik gyermeke 18, a kisebbik 8 hónapos.

Amikor megtalálta az igazit, eldöntötték, hogy gyermeket szeretnének. Erik hamar meg is érkezett, aztán nem sokkal később megfogant a második gyerkőc is.  

- Boti kis meglepetésként érkezett, ő így fogant és így is született, hisz hét hónapos terhesen egyszer csak megindult a szülés és szaladtunk a kórházba. Akkor még meg tudták álllítani pár napra a terhességet, megkaptuk a tüdőérlelő injekciót. Utána pár napra rá megint beindult a szülés, megint kaptam az infúziókat, de Boti akkor már mindenképpen jönni akart - árulta el.

A koraszülött kisbaba három hetet töltött inkubátorban, szülei egy hónappal később vihették haza. Sándor Orsi sokat ingázott a kórházban fekvő újszülött és az otthona között, ahol elsőszülött gyermeke várta. Azt mesélte a Babavilágban, hogy az első fél év különösen kemény volt számára, de már a második terhessége sem volt egy sétagalopp. 

- Terhesen emelgettem egy kisbabát, aki még nem járt, ráadásul akkor házasodtunk össze, esküvőt szerveztünk, házat vettünk, felújítottunk, beköltöztünk, cipekedtem - nem volt véletlen a koraszülés sem. Gyakorlatilag két és fél év alatt összehoztunk két gyereket, egy házat és egy házasságot. Minden tökéletes, csak a kevés idő miatt minden sokkal nehezebb volt, egy átlag házaspár általában tíz év alatt éli meg ugyanezt - mesélte.

Sándor Orsi úgy véli, később előnyére válik az, hogy a két gyerek között csak tíz hónap a korkülönbség.

- Talán még egy év, és úgy fognak fölnőni, mintha ikrek lennének. Egyszerre adom be őket bölcsődébe, óvodába, iskolába is majdnem együtt járhatnak, a legjobb cimborák lehetnek. Lesznek nagy csaták, de óriási szövetségek is - mondta.

Fotó: MTVA, Facebook/Orsi Sándor

Ezt is szeretjük