Már megint miben sántikál? Visszatér a TV2 képernyőjére a sármos bajkeverő
Újra forgat Sághy Tamás, a Jóban Rosszban Vidovszky Nándija.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Jóban Rosszban hűséges nézőinek nyilván nem kell bemutatni Sághy Tamást, hiszen már a kezdeteknél oszlopos tagja volt a TV2 sorozatának.

Sághy Tamás a forgatáson Brózik Klárával

A Vidovszky Nándit alakító színész két év kihagyás után tér vissza ismét Csillagkútra, ahol - karakterét ismerve - alaposan felforgatja majd a kórház dolgozóinak életét.

Két év kihagyás után forgat újra

A színész saját elmondása szerint gond nélkül rázódott vissza az ismét a forgatási rutinba. Hiszen 2005 óta annyira kiismerte már karakterét, hogy hamar bele tudott újra bújni a piszkos ügyeiről híres Nándi bőrébe.

- Két év telt el Jóban Rosszban-forgatás nélkül, nagyon jó volt visszatérni a stábhoz. Mindenki szeretettel fogadott, könnyen visszarázódtam Nándi szerepébe. Van egy-két új kolléga is, de minden ugyanolyan zökkenőmentesen megy, mint régen - árulta el a népszerű színész.

Sághy egyébként az elmúlt két évben csak a képernyőről tűnt el, a színházi életből nem, hiszen az ország több színpadán is feltűnt.

Drámával távozott, drámával tér vissza

Két éve hatalmas drámák közepett távozott Csillagkútról Nándi, amikor kiderült, hogy kedvese nem tőle, hanem szeretőjétől, Pongrácz Pétertől esett teherbe. A pár akkor a születendő babával külföldre költözött.

A korábban a Csillagvirág klinika gazdasági igazgatójaként is piszkos ügyekbe keveredő Nándi titokban érkezik vissza Csillagkútra. A Brózik Klára által játszott Margit magánnyomozása közben fényt derít arra is, hogy a városból viharosan távozó Nándinak köze van a mosóport hamisító gyárhoz.

A színész jelenleg több futó darabban is játszik a József Attila Színházban, a Veszprémi Petőfi és a Karinthy Színházban. Bajkeverő karaktere pedig már a május 2-ai, 20.15-től kezdődő epizódban felbukkan a TV2 képernyőjén.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük