"Vibrál köztünk a levegő" Rubint Réka elárulta, mivel tartja ébren a szerelmet
Réka és Norbi ma is ugyanolyan odaadással szeretik egymást.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rubint Réka és Schobert Norbi méltán hazánk egyik legismertebb és legnépszerűbb sztárpárja, hiszen majdnem tíz éve élnek boldog házasságban, és még mindig úgy szeretik egymást, mint megismerkedésük idején.

A közelmúltban magánélete egyik pikáns részletébe avatta be a 32 éves fitneszkirálynő Joshi Bharatot: Réka szerint ugyanis a mai napig a tinédzserek pajkosságával élik szerelmi életüket Schobert Norbival.

Gerjed férje ősz tincseire

A csinos sztármami nem titkolta el, hogy egyenesen gerjed férje ősz tincseire, és azt is bevallotta: a vibrálás erősebb, mint valaha közte és Norbi közt, akit most talál a legsármosabbnak.

- Meg vagyok vadulva az uramért. Vibrál közöttünk a levegő, hál' Istennek. Szerelmes vagyok a férjembe, éppúgy, mintha most ismerkedtünk volna meg - mondta Réka, aki még magánéletük egyik pikáns részletét is elmesélte a sorselemzőnek.

- Van egy kedves sztorim, nemrég történt. A kis Zalánt tologattam a teraszon, és mondtam Norbinak, hogy el kell ugranom egy tárgyalásra, két óra múlva jövök. Elkezdtem átöltözni a melegítőruhából nőnek, és egyszer csak megszólalt: anyácska, ne menj sehová, azt a megbeszélést inkább velem ejtsd meg. Szóval köztünk ezek a tinédzserkori pajkosságok mennek most - árulta el Rubint Réka a FEM3 műsorában.

Titkos ceremóniával várta

Réka és Norbi polgári esküvője 2002. szeptember 5-én volt, ám az egyházi ceremóniára egészen tavaly őszig várniuk kellett.

Eredetileg az volt a tervük, hogy az évfordulójukon kerül majd sor templomi esküvőjükre, ám ezt harmadik babájuk fogantatása miatt - akinek Réka 2011 márciusában adott életet - előbbre kellett hozniuk.

Réka azonban gondolt egyet, és férje tudta nélkül, teljesen titokban szervezte meg esküvőjüket, amire Lajosmizsén került sor - Norbi pedig a könnyeivel küszködött, annyira meghatódott a meglepetéstől.

Fotó: FEM3 Sajtószoba

Ezt is szeretjük