Már nem titkolja! Harmadszor is terhes Rubint Réka

Rubint Réka és párja, Schobert Norbert az RTL Klub Fókusz című műsorának nyilatkozott.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Schobert Norbert és párja, Rubint Réka az ország egyik legismertebb sztárpárja, akik látszólag irigylésre méltó életet élnek - ám ők is megküzdöttek a maguk démonaival.

Nemcsak a Széf-ben szembesültek megoldandó problémákkal

Egyebek közt erről is meséltek az RTL Klub Fókusz című műsorában - no, meg arról az örömteli hírről, hogy Réka, immáron harmadszor, babát vár!

Nehéz volt az apává válás

Mint kiderült, Norbi - zaklatott gyermekkorának köszönhetően - nem hozott otthonról valódi apai mintát, így keserves kínok árán kellett megküzdenie a számára ismeretlen érzéssel.

Ezért aztán érthető, hogy első gyermeke, Lara születése után nehéz időszak következett be az életükben - a fitneszguru csak lassan dolgozta fel, hogy felesége megosztja a szeretetét a kislányuk és az édesapa között.

A kis Norbika sem billentette helyre az egyensúlyt - ahogy Norbi elárulta, egyenesen irtózott a sírástól, az éjszakai felkeléstől, a pelenkázástól, és minden olyan dologtól, ami őt bármiben is korlátozta.

Kislányt szeretne

Rékának hatalmas adag türelemre és szeretetre volt szüksége, hogy férje megtanulhassa, milyen csodálatos érzés édesapának lenni - ám végül sikerült elérnie, amire vágyott.

Közkedvelt magyar sztárok és párjaik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Emlékeik szerint Norbi körülbelül fél éve kezdte el mondogatni, hogy szeretne egy harmadik babát, lehetőség szerint kislányt. Bár Réka egy darabig tartott tőle, hogy visszatér a küzdelmes időszak, párja addig győzködte, míg végül beadta a derekát.

De azt álmukban sem gondolták volna, hogy szinte az elhatározás pillanatában megfogan majd a kis utód! Pedig ez történt, így Réka most már örömmel jelenti, hogy túl van a kritikus első 12 héten. Azt ugyan még nem tudják, hogy kislány vagy kisfiú, de türelmetlenül várják - nemcsak ők, hanem Lara és Norbika is.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- Nekem korábban nem volt türelmem, én nem szerettem a gyerekeket, nemcsak az enyémet, másét sem szerettem. Most először éreztem azt, hogy nagyon szeretnék egy kis csecsemőt a karomban tartani, és altatni, büfiztetni, etetni – vallotta őszintén a büszke kispapa a Fókuszban.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük