Micsoda képet lőtt Schobert Norbi a feleségéről! - Nézd meg!

Rubint Réka naptárához a férje, Schobert Norbi készítette a tengerparton a bikinis fotókat.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Rubint Réka új naptárához a férje, Schobert Norbi készítette a fotókat egy törökországi tengerparton, egy külföldi helyszínre ugyanis túl drága lett volna profi fotóst kivinniük magukkal, árulták el a TV2 Aktív című műsorában.

A fitneszlady azt is elárulta, ha profi készíti a képeket, nem a férfit látja az illetőben, ezért nem is tudja úgy kelletni magát, mint amikor a férje fotózza.

Egyébként bármily meglepő, a sztárpár azt mondta, a naptár fő közönsége nőkből áll, akik példaképüknek tekintik Rubint Rékát, szeretnének úgy kinézni, mint ő, ezért motivációs célból veszik meg a naptárat. Ezért is mellékeltek a képekhez minden hónapban egy receptet és egy tornajavaslatot, ami segíthet az alakformálásban.

Persze azért férfiak is szép számmal vannak, akik érdeklődnek a naptár iránt. Túl merész képekre nem számíthatnak, egy sziluettnél, melltartó nélküli hátizomzatnál többet nem kapnak, mert Rubint Réka lassan 37 évesen, háromgyerekes anyukaként ennél többet nem kíván megmutatni magából.

Ha kíváncsi vagy még több Rubint Rékáról készült bikinis fotóra, nézd meg képes cikkünket!

Rubint Réka bikinis fotókat osztott meg a tengerpartról - Így üzent a Facebookon

Nézegess képeket!

Elolvasom

Fotó: Facebook/Aktív

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük