Rubint Réka pink bikiniben! Ezzel a fotóval tarol ma a neten a sztáranyuka
Norbi osztotta meg a bikinis fotót feleségéről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 36 éves, háromgyermekes sztáranyuka, Rubint Réka nem fél bikinibe bújni, férje, Schobert Norbi legnagyobb örömére.

A férj hétfő este tette közzé Rubint Réka bikinis fotóját a közösségi oldalán, hogy mindenki láthassa, az ő felesége három gyerek után is bomba formában van.

A rajongók szerint jól néz ki

A sztárpár a hétvégén Monacóban pihent, ott tartották ugyanis a rangos Rolex Masters teniszversenyt, amelyet Norbi és Réka minden évben személyesen néz meg.

A feleség Novak Djokovicnak, a férj Rafael Nadalnak szurkolt. Az ott töltött napok egyikén, a szállodai szobában készült a fürdőruhás kép.

"Az én Drágám hétvégén reggel az előszobában szelfizett. Feldobják a napom ezek a szelfis csajok! Az élet apró kis principessás örömei" - írta a fotó mellé.

A bikinis fotó a rajongók többségének tetszését is elnyerte, sorra jöttek a hozzászólások, amelyekben nemcsak férfiak, hanem nők is gratuláltak Norbinak, amiért ilyen csodás felesége van.

"Norbi! A te feleséged egy csodálatos nő! Nagyon vigyázni rá! Bombasztikus! Imádom!" - írta a fotóhoz egy hölgyrajongó.

"Nagyon csinos nő! De a legszebb a gyerekek nyoma a pociján, ezért élünk mi nők" - írta egy másik, aki még a terhességi csíkokat is felfedezte a személyi edző hasán.

"Réka annyira gyönyörű, csodálatos, szép, 3 gyerekes édesanya büszke is lehetsz rá Norbi!" - osztotta meg véleményét egy további rajongó hölgy.

Rubint Rékának és Schobert Norbinak három közös gyermeke van, a legidősebb Lara, aki 2003-ban jött a világra, második az ifjabb Norbi, aki 2005-ben született, a legkisebb pedig, Zalán, 2011-ben csatlakozott a családhoz.

Fotók: Facebook/Norbi Update, Facebook/Rubint Réka oldala

Ezt is szeretjük