Az ott egy babapocak? Rubint Réka fotója találgatásokra ad okot
Nézd meg!
Rubint Rékáról a férje, Schobert Norbi töltött fel egy különleges fotót.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

"Szerintetek a ruha, baba, vagy csak evett végre rendesen?" - kérdezte Schobert Norbert a Facebook-oldalán hétvégén posztolt felvételről, amin felesége, Rubint Réka látható, és mintha babapocakja lenne. 

"Azt gondolom, hogy ez egy provokatív kép, a ruhával azonos mintázatú táskát ölelve" - írta rá egy kommentelő. Nem volt nehéz rájönni a trükkre, hiszen a fitneszkirálynő másnap tréningruhában szelfizett egyet sportos alakjáról, többek között izmos hasáról - a kép hátterében pedig ott lógott az előző nap viselt virágos maxiruha.

A Schobert  házaspár hétvégén nyaralni utazott kettesben, hogy az Alpokban töltődjenek fel.

"A gyerekek a közös nyaralás után vidéken rosszalkodnak a Nagyinál, mi pedig végre csak egymással lehetünk. Sok nő belefásul abba, hogy mos, főz, takarít és egész nap azt hallgatja: Anyúúú!!! A férj nincs kettesben vele soha, ezért piával tompít. Elveszik az, amiért összejöttek, hogy ketten együtt jó. Pedig ez a lényege, hiszen gyermekeink érzelmi biztonságát Apa és Anya egymás iránti szeretete adja. Én most ezt élvezem! - olvasható Schobert Norbi vasárnapi posztjában.

Fotó: Facebook/Norbi Update, Rubint Réka oldala

Rubint Réka tízéves lányáról meseszép fotók készültek

Rubint Réka büszke lehet legidősebb gyermekére: egy szem lánya, Schobert Lara meseszép környezetben édesanyjával vett részt egy fotózáson. A tízéves kislányról köztudott, hogy maximalista, így nem meglepő, hogy profikat megszégyenítően viselkedett a kamerák előtt.

Ezt is szeretjük