Rubint Rékáról szexi bikinis fotót posztolt a férje - Norbi imádja ezt a képet
Schobert Norbi megmutatta, melyik a kedvenc képe Rubint Rékáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rubint Réka ma ünnepli a kerek, negyvenedik születésnapját. Férje, Schobert Norbi reggel természetesen egy megható üzenettel és két képpel már a Facebookon is felköszöntötte a feleségét. Az egyik fotó napjainkban készült, és a teljes Schobert családot ábrázolja, Norbi ugyanis posztjában azt is megköszöni párjának, hogy három gyermekükkel teljessé tette az életét. 

A másik képet körülbelül 15 évvel ezelőtt készítette a párjáról, melyen nem biztos, hogy mindenki felismeri Rubint Rékát, azon ugyanis egyszerre nőies és még kislányos. Annál is inkább, mert a tekintetek nem biztos, hogy először az arcára vándorolnak: a fitneszkirálynő ugyanis egy apró bikinit visel, így minden tekintet a mellére szegeződik. 

Ahogy Schobert Norbi is írta, Rékával 17 éve alkotnak egy párt, 16 évvel ezelőtt házasodott össze. Lara lányuk 2003 októberében, a kis Norbi 2005-ben, Zalán pedig 2011 márciusában jött világra. Harmadik gyermekük születése előtt egyházi esküvőn is egybekeltek, 2015-ben Las Vegas-ban is újra összeházasodtak, 2017 szeptemberében pedig ismét megerősítették a házassági fogadalmukat.

Rubint Réka első esküvőjére is Benes Anita tervezte a menyasszonyi ruhát, és a tavalyin is egy hófehér Daalarna-csipkeruhát viselt. 

Ezt is szeretjük