Büszkén vállalja plasztikáztatott mellét a magyar sztáranyuka - Fotókkal
Rubint Réka azon kevesek egyike, akik vállalják, hogy plasztikáztattak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Rubint Réka azon kevés hazai sztárok közé tartozik, akik nyíltan vállalják, hogy plasztikáztatták a mellüket. Persze, ha akarná, sem tudná letagadni - ez eszében sincs, élete egyik legjobb döntésének tartja, hogy implantátumot rakatott be.

- Életem egyik legjobb döntése volt, ma sem döntenék másképp. Mivel sohasem volt túl nagy mellem, így a nőiességemnek rengeteget adott lelkileg. Ha valakinek nagy a füle, eláll, és tudja kicsinyíteni, akkor természetes, hogy megteszi. Ha valakinek az orra nagy, és lehet kicsinyíteni, akkor megcsináltatja. Így döntöttem, és boldog vagyok, hogy megléptem. Mást viszont egyelőre nem tervezek - nyilatkozta a Hot! magazinnak.

A fitneszkirálynő azt állítja, lélekben még nem 38 éves, de már megjelentek a szarkalábak a szeme körül, ezért másfél éve rendszeresen jár kozmetikai kezelésekre, arcának öregedése miatt azonban kés alá nem feküdne.

- Engem senki sem fog úgy látni, hogy 70 éves a dekoltázsom, a fejem pedig 20. Az embernek tudnia kell megöregedni - mondta a hetilapnak.

Fotó: Facebook/Update Norbi

Magyar sztárok, akik bevallottan plasztikáztatták a mellüket

Kíváncsi vagy, kik azok a hazai sztárok, akik bevallottan plasztikáztatták a mellüket? Te rájönnél, hogy a képeken szereplő hölgyek szilikont tetettek a mellükbe?

Ezt is szeretjük