Már 4 gyerek apukája! Tündéri kislánya született a népszerű magyar rádiósnak
Rókusfalvy Pál kislánya, Luca negyedikként érkezett a családba.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A sztárok többsége időről időre azért bepillantást enged a magánéletébe, de vannak olyan magyar kedvencek is, - mint a musicalszínész Mészáros Árpád Zsolt vagy a Jóban Rosszban főgonosza, Mihályfi Balázs -, akik csak nagyon ritkán mutatják meg gyerkőceiket.

Így van ezzel a népszerű rádiós, Rókusfalvy Pál is, aki a minap jóképű kamasz fiával, a 18 éves Palkóval vendégeskedett az RTL Klub Reggeli című műsorában.

Három lány és egy fiú apukája

A 46 éves rádiós egyetlen fiúval érkezett a stúdióba, de valójában négy lurkó büszke apukája. Az ismert magyar sztárapuka fotókon megmutatta 21 éves nagylányát, Lilit, négyéves Janka lányát és a legújabb kis jövevényt is, a három hónapos Lucát.

Rókusfalvy elmondta, hogy a pólyás csöppséget is szívesen megmutatta volna élőben, de neje, Kun Ildikó nem örült az ötletnek. Óvodás lánya, Janka ellenben már járt a tévében korábban, az eleven leányzó rendesen fel is forgatta a stúdiót.

A kicsik tehát nem voltak jelen, de az idén érettségiző Palkó készséggel elárulta, mik a tervei a jövőre nézve.

- Az érettségi már megvan, az egyetem, az még nem biztos. Mivel édesapám borász, én is annak készülök. Én az elmúlt tíz évben ebben nőttem fel, úgyhogy számomra nem a rádiózás az ismerős terület, hanem a borászat és Etyek - magyarázta pályaválasztását az ifjabbik Rókusfalvy Pál.

Palkó fia borásznak készül

A négygyermekes Rókusfalvy az elmúlt évtizedben már valóban inkább borászgazdaként ismert, mint rádiósként. A kezdeti nehézségeken túllendülve jól jövedelmező, hathektáros szőlőültetvényt és borászatot épített ki.

Emellett egy másik családi vállalkozást is vezet, a Roxer Csoportot két fiútestvérével együtt viszi. A borászatot csak egyetlen szenvedélye múlja felül, a sztárapuka le se tagadhatná, mennyire imádja lányait. Pedig a kishúg helyett sokáig fiút vártak.

- Az első három jól sikerült, úgyhogy bevállaltuk a negyediket is! Ráadásul két lány volt, úgyhogy egy kicsit fiúban reménykedtem. Az én családomban is két lány-két fiú a felállás, azt gondoltam, hátha nálunk is így lesz. De senki nem bánta Luca érkezését! - viccelődött Rókusfalvy.

Az egykori Danubius Rádió jól ismert hangja az új jövevény mellett a borászatra koncentrál, és nagyon készül a nyári borfesztiválokra, ahová természetesen a fiát is magával viszi.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bálint

Ezt is szeretjük