Ritka fotók! 5 szépséges magyar sztár smink nélkül

Hazai kedvenceink híresek szexis és vonzó külsejükről, mégis meg merik mutatni arcukat a maga természetességében is!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szépség és fiatalság megszállottságában élő hollywoodi sztárok többsége ki sem lép az utcára, ha külseje nem makulátlan. Egyedül a paparazzók képein látni őket néha smink nélkül, mindennapi nőként.

Pedig a természetes szépség kezd egyre inkább teret hódítani, aminek legfőbb bizonyítéka, hogy épp a makulátlan sztárokat felvonultató, legnevesebb magazinok álltak elő először retusálatlan képsorozatokkal.

Persze szép dolog a természetesség magasztalása, ugyanakkor azt is tudjuk, hogy egyáltalán nem olyan könnyű előnytelen arcunkat felfedni a kegyetlenül kritikus közvélemény előtt. A következő öt magyar szépség a bizonyíték rá, hogy minden cicoma nélkül is lehet valaki irigylésre méltóan nőies és vonzó!

Keleti Andrea, táncos

Celebjeink dzsungelbe cipelésének egyik nem titkolt oka az volt, hogy a néző jót élcelődhessen azon, hogyan néznek ki bálványai két hét gyűrődés után, kócosan, smink nélkül, ázottan vagy nyakig sárosan.
A versenytáncos Keleti Andreával alaposan melléfogtak, mert a 41 éves sztármami fiatalokat meghazudtoló bájjal viselte a megpróbáltatásokat.

Keleti Andrea a kevés smink és a visszafogott nőiesség híve

Egyedül a táncparketten visel feltűnő, erős sminket, a mindennapokban inkább a visszafogott elegancia híve. Szakmája és egészsége miatt is fokozottan ügyel fittségére és alakjára, de kétgyerekes, elfoglalt anyukaként nem tölthet órákat a cicomával.

A dögös, vörös táncosnőnek így sincs mit szégyellnie, kirobbanó formában van. A közelmúltban még a férfimagazinok is megkörnyékezték, Andrea azonban kategorikusan nemet mondott a meztelenkedésre, mivel ez a fajta kitárulkozás nem fér össze az értékrendjével. Egyszóval, a dzsungel királynőjét smink nélkül akármikor láthatjuk, de ruha nélkül biztos nem!

Sütő Enikő, modell

A karcsú Sütő Enikő, akit 16 évesen Fabulon-lányként ismert meg az ország, igazi energikus és sokoldalú nő. Természetes idomaival és eszével már modellkedése idején is kitűnt a tucatszépségek közül. Bár végzett jogász, inkább szépség- és életmód-tanácsadóként ismerjük. Nem véletlen, hiszen a szimpatikus sztár szakértő szinten foglalkozik a témával, gyakran él is a biotermékek és gyógynövények adta fiatalító lehetőségekkel, de mindig csak a józan ész határain belül.

Ugyanezzel a józansággal viszonyul a korához is, nem gyötri magát a szaporodó ráncok miatt. Odafigyel magára, igyekszik egészségesen táplálkozni és rendszeresen sportolni. Önmagánál jobb reklámra nincs is szüksége, az egykori modell még smink nélkül is letagadhatna a korából!

Sütő Enikő finom vonású arca festék nélkül is vonzó

Az 50 évesen is bombázó exmodell a Celeb vagyok, ments ki innen! vetélkedőben kissé kócosan, a naptól kipirult arccal, festék nélkül is bájosan festett. Az Elite magazinnak korábban el is mesélte, a nomád körülmények felvállalásával kizárólag önmagának akart bizonyítani, és végre - életében először - nem valami idealizált képnek megfelelni.

Hámori Gabriella, színésznő

A 31 éves Hámori Gabi korosztályának egyik legszebb színésznője, de amint azt az Origónak adott interjújában bevallotta, nem aggasztja az idő múlása, és nem megszállottja a tökéletességnek. Korábban is láthattuk már retusálatlan, természetes báját az Elle fotósorozatán, de a próbákon és a hétköznapi jövés-menés közepette sem sminkeli magát mindig.

A színpadon harsány, kihívó díva, ha kell, nőként viszont inkább a természetes megjelenés híve. Ügyel az alakjára és az egészségére, de a sebészeti beavatkozásoktól mereven elzárkózik. Szereti a kényeztető masszázsokat, de bőrét például házi avokádókrémmel és mézzel ápolja.

Hámori Gabriella smink nélkül is bájosan kislányos

Sokoldalúságát bizonyítja, hogy zsenge kora ellenére is komoly listát tud felmutatni mozifilmekből és színházi előadásokból. A tehetséges sztár igazi kísérletező típus, kislányos alkatához a rajongó, szerelmes naivák illenének, mégis szívesebben játszik öntudatos, kemény nőket.

A Jászai-díjas színésznő szépsége smink nélkül is sugárzik, pedig munkáit elnézve az utóbbi időben nem sok ideje juthatott pihenésre. Tavaly három filmet is forgatott - Utolsó jelentés Annáról, Budapest, Szinglik éjszakája -, társulatával az Örkény Színházban pedig júniusi premierre készült a Kihagyhatatlan című darabbal.

Horváth Éva, műsorvezető

A dús idomú Horváth Évát elképesztő tökéletessége miatt sokan olyan nőnek képzelik, aki még a közértbe is csak belőtt frizurával és mesteri sminkben ugrik le. Pedig a 32 éves modell-műsorvezető már többször is bizonyította, egyáltalán nem bánja, ha smink nélkül látja az ország.

- Én nagyon sokat járok smink nélkül, ezen általában meglepődnek az emberek. Ez azért van, mert a nézők csak a tévéműsorokból ismernek, ott pedig természetesen erős sminket viselek.

Horváth Éva nem bánja, ha smink nélkül látják

- De - folytatta - valójában teljesen hétköznapi módon élem az életem. Az edzőterembe nem sminkelem ki magam, ha leugrom a közértbe, akkor se, sőt, ha tehetem, egyéb alkalmakkor is csak egy leheletnyi festéket teszek magamra - vallotta be Éva a Blikk Tv-nek.

A közgazdaságit végzett, bevállalós bombázó már a Celeb vagyok, ments ki innen! vetélkedőben is hamar alkalmazkodott a nomád élethez, nem hiányolta sem az öltözőt, sem a sminkmestert. Hazatérve saját sminkelési szokásait is felülvizsgálta kissé, nagy cicaszemeit továbbra is szereti hangsúlyozni, de az erős színektől tartózkodik. Haját és bőrét viszont nagy odafigyeléssel ápolja, nem is csoda, hiszen a sztár fényes, barna hajzuhataga szinte már a védjegyévé vált.

Serdült Orsi, szépségkirálynő

A tavalyi év királynője, Serdült Orsi szintén nem az a tipikus modell.
A koronás szépségtől távol áll a pózolás és dívás allűr, szinte csak versenyre vagy fotózásokra visel sminket, a hétköznapokban alig festi magát. Saját elmondása szerint, ha csak teheti, tartózkodik a mesterkélt dolgoktól, a vakolatnyi festéktől és a feltűnő ruhadaraboktól.

Serdült Orsi természetessége meggyőzte a szépségverseny zsűrijét

- Nem csupán a sminkben, a ruhákban is szeretem a hétköznapi viseleteket. Ha fotózásra indulok, vagy csak rohanok egyik helyről a másikra, csak egy sima farmert húzok - árulta el Orsi a Borsnak.

Kiskorától fogva, vagyis 15 éve modellkedik, de úgy tűnik, nem tudta megfertőzni a divatvilág. Egyedül a kilóira ügyel jobban, enni viszont imád, ezért inkább fokozott testmozgással - úszással, futással - dolgozza le a plusz kalóriákat. Orsit a fiúsnak tartott sportok is vonzzák, focimeccsekre jár, és a férfitársak nagy meglepetésére még a Bamako Rally sivatagi tortúráját is derekasan végigcsinálta barátnőjével, a 2009-es Miss Hungary-győztes Budai Zsuzsival.

A talpraesett, 22 éves szőkeség egy éve még könnyek között ünnepelte királynővé koronázását, májusban azonban átadta a stafétát az új győztesnek, Dobó Ágnesnek, ő maga pedig ügyvédbojtárnak állt, hogy a sport- és médiajog területén szerezzen tapasztalatot.

Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence, europress.hu, horvath-eva.hu, orkenyszinhaz.hu, sminkmester.tvn.hu, autosforum.hu.

OLVASD EL EZT IS!

  • eva longoria
  • katie holmes

Röhejesen sminkelő sztárok

Ezt is szeretjük