Kínos baki a TV2 Facebook-oldalán! A nézők rögtön kiszúrták a hibát
Lezajlott a Rising Star vasárnap, meglett a 12 döntős.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasárnap lezajlódott a párbaj második adása, most is 12 előadó versengett a maradék hat helyért - aki a párbajpárosítások között a kisebb százalékos arányt kapta, az maradt alul a küzdelemben.

Az első párbajműsorban továbbjutott hat versenyző

A párosok között voltak borítékolható továbbjutások: a Beny és Michel, valamint a Sárközi testvérek összecsapásából várható volt utóbbiak győzelme, Benyék ugyanazt a stílusú zenét hozták minden alkalommal.

Voltak meglepetések

Gondi Helén és Orsovai Renáta párbajából is sejteni lehetett, hogy Caramel egykori vokalistájának nagyobb bizalmat szavaznak az emberek, bár mindkét versenyző remek teljesítményt nyújtott a színpadon - Helén Radics Gigi: Barna lány című dalával állt színpadra, Renáta egy Christina Aguilera slágert választott.

Peter Sramek és Fórizs Olivér közül pedig a Jimmy-dalokkal színpadra álló, bár magyarul csak egy pár kifejezést tudó Peter továbbjuttatását várta az ember a közönségtől.

Szabó Anita a Rising Star miatt költözött fel Budapestre, esélyes volt, hogy Heiser Ádámnál több százalékot kap majd a szavazóktól a tűzrőlpattant énekesnő. Ám végül párbajellenfele legyőzte Josh Groban: Broken Vow című dalával, így a békéscsabai lánynak véget ért az álom.

A két nagy összecsapás

A két legnagyobb összecsapás kétségkívül Udvarias Anna és Király Martina, illetve a takarítónőséget éneklésre felváltani akaró Mráz Anita és Ádám Krisztián, a 18 éves kétgyermekes apuka között zajlott.

Akik korábban is nézték a műsort, azok tudják, hogy Király Martinát a zsűri juttatta tovább, az egykori jazz-énekesnő egy súlyos betegség leküzdése után akart visszatérni a Rising Star színpadán, míg Udvarias Anna színésznő úgy érezte, most jött el az ő ideje, hogy bebizonyítsa, 47 évesen is van helye egy ilyen műsorban, ráadásul imád jókat énekelni.

A két érettebb versenyző közül végül Anna jutott tovább, aki a Flashdance-ből ismert What a Feeling című dalt adta elő, és elképesztő energiákat mozgatott meg a színpadon, Martina ezt nem tudta felülmúlni George Michael As című slágerével.

Utoljára állt közönség elé a kedves takarítólány, Mráz Anita, akit a zsűri Ádám Krisztiánnal párosított össze. Mindketten egy-egy híres filmből választottak dalt, Anita a Grease egyik betétdalát énekelte, Krisztián pedig a Love Storyból a Where Do I Begin slágert. A küzdelem szoros volt, ám végül Krisztián 2 százalékkal megelőzte párbajellenfelét, így a fiatal apuka jutott tovább 74 százalékkal.

A műsorban, az előző show-hoz hasonlóan, most is felolvasta Majka és Ördög Nóra a nekik érkezett kritikus hangvételű üzeneteket, ám ezúttal a zsűritagok is csatlakoztak hozzájuk. Csak Mező Misi nem vett ebben részt - mint kiderült, azért, mert egyedül ő nem kapott elmarasztaló kommentet.

Ezzel az adással kialakult a 12-es döntős csapat, az előző és a mostani műsorokból a következő énekesek és énekesnők lépnek színpadra a döntőkben: Fehérvári Gábor Alfréd, Kovács Gyopár, Palmer Izsák, Czibi Norbi, Singh Viki, Szén Alexandra, illetve Sárközi Lili és Józsi, Gondi Helén, Peter Sramek, Heiser Ádám, Udvarias Anna, valamint Ádám Krisztián.

A Rising Star Facebook-oldalán a műsorral egyidőben követhetők a fejlemények, ide posztolnak mindent a versenyzőkkel és az éppen aktuális párbajozókkal kapcsolatban. A műsor végén pedig a borítóképet is lecserélték, rajta a tizenkét döntőssel. Illetve csak tizeneggyel, mert Czibi Norbi valahogyan lemaradt az összképről.

A kommentelők persze rögtön kiszúrták a kínos bakit, így a főképcsere után nem sokkal le is került a fotó az oldalról, majd fél órával később már a Norbival kiegészült tizenkettes csapat volt látható a Facebookon.

Fotók: Facebook/Rising Star

Ördög Nóra ruhái

Nézd meg, milyen ruhákban lépett korábban színpadra a tehetségkutató műsorvezetője!

Ezt is szeretjük