Ördög Nóra meztelen fotója mindent vitt! Még kollégája is hozzáfűzte a magáét
A Rising Star adásában is szóba került a régi felvétel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Rising Star rendszeres nézői már megszokhatták, hogy az élő műsort Ördög Nóra és Majka élcelődése nyitja, ez legutóbb, vasárnap sem volt másképp.

Természetesen ismét szóba került a ruházat kérdése: a múltkori adásban Majka nehezményezte, hogy mindig kolléganője ruhájáról esik szó, így akkor nagyon kitett magáért és egy hófehér szmokingban vezette a műsort, hátha róla ír majd a sajtó.

Majka a múltkori adásban
Nóra a január 25-i adásban

Ám a tegnapi, február elsejei adásban - ahol Majka ismét klasszikus, sötét szmokingban állt színpadra - kicsit vicces-morcosan megjegyezte, lehetett ő bármilyen dögös, mégis Ördög Nóráról szólt a hét.

Új szabályokat vezettek be

A műsorvezetőnőről ugyanis a férje, Nánási Pál tett közzé hét közepén egyebek közt egy régi, meztelen fotót, ez pedig megint háttérbe szorította Majkát, bármilyen csinos is volt.

Nóra azonban rákontrázott, hogy Majka is megoszthatna szexi fotót párjáról, Dundikáról, hiszen készültek róla merész képek - ám mint kiderült, azokat is Nánási Pál fotózta.

Az adásban egyébként megint változtak a szabályok: a hét előadó először duettekkel állt a közönség elé, a két legmagasabb szavazatszámot elért versenyző jutott tovább az elődöntőbe automatikusan.

A másik öt versenyzőre viszont újabb éneklés várt - aki közülük a legkevésbé volt sikeres a voksok alapján, az esett ki.

A duettek mindegyikében a híres hazai duettpartner egy-egy dala csendült fel, így egyfajta reklámnak is jó volt számukra a műsor.

Duettek a magyar sztárokkal

Elsőként Gondi Helén és Takács Nikolas lépett színpadra, akik Nikolas Rád hangoltam című számát adták elő. A produkció 66%-ot kapott, a zsűriből Kero szavazott nemmel, szerinte túl egyhangú volt Helén előadása.

Keresztes Ildikó és Fehérvári Gábor Alfréd duettjére 70% szavazott igennel - Kerónak ez az előadás sem nyerte el a tetszését, úgy vélte, a "duettkapcsolattól kilométeres távolságban" volt a két énekes, és nehezményezte, hogy Alfréd nem együtt énekelt Ildikóval, hanem élvezte a duettpartnere előadását. Mező Misi szerint viszont "egy duett a bizalomról, alázatról és tiszteletről szól" és ez itt megvolt.

Kovács Gyopár Dér Henivel együtt duettezett, ám csupán 40%-ot kaptak, a zsűriból csak Pásztor Anna szavazott rájuk igennel. Mező Misi meg is jegyezte, Gyopár egy darabig az aranyos kislány volt a mezőnyben, de "ez a szint már nem az a szint, ami ide kell".

Czibi Norbi duettpartnere Tóth Vera lett, közösen előadott dalukért 78%-ot kaptak, a zsűritagok is elégedettek voltak a produkcióval. Kero szerint "itt lehetett látni, hogy volt kémia, és közben még a hangjuk is jól szólt". Feke Pál hozzátette, régóta vártak arra, hogy a Czibi Norbiban lévő tűz lángra gyúljon, és ez eddig elmaradt, de Vera kihozta belőle. Ördög Nóra pedig megjegyezte, hogy "előjött a töke a Norbinak".

Várhegyi Lucas Palmira pénteken találkozott először Király Viktorral, mivel New Yorkban tartózkodott - addig Viktor testvérével, Lindával gyakorolt a duettre. A Solo című dalért 81%-ot kaptak a zsűritől és a közönségtől. "Szép volt, elegáns volt, finom megoldások voltak benne", mondta Pásztor Anna, Misi szerint Mira egyre jobban énekel, Feke Pál Viktort is dicsérte, hogy hagyta érvényesülni duettpartnerét.

A duettek között utolsó előttiként Peter Sramek adta elő Csepregi Évával a Holnap hajnalig című Neoton-slágert. 78%-ig kúszott fel a szavazatok száma, ezzel holtverseny alakult ki Czibi Norbiékkal. Kero szerint példamutató volt, hogy kapcsolódott össze a szemük, hogyan dobták egymásnak a labdát, kitűnő előadásnak vélte. Mező Misi hihetetlenül bensőségesnek érezte az előadást, külön kiemelte, hogy Peter tudott alkalmazkodni a dal hangfekvéséhez.

Végül Singh Viki és Kasza Tibi álltak színpadra egy érzelmes dallal, melyről Tibor elmondta, hogy még az első albumán szerepelt, a szövegét is ő írta annak idején. 79%-nyi igen szavazatot gyűjtöttek, a zsűri is nagyon elégedett volt. Mező Misi szerint ennél a duettnél nem érzett semmilyen különbséget a partnerek előadótehetsége között.

Az eredmények alapján Singh Viki és Várhegyi Lucas Palmira jutott automatikusan tovább, a többiekre még egy kör éneklés várt.

Fehérvári Gábor Alfréd kezdte a sort: az All Summer Long című dallal próbálta meggyőzni a közönséget és az ítészeket, végül sikerült 77% igen-voksot kapnia. A zsűri is dicsérte Alfréd előadását, Feke Pál úgy érezte, laza volt, tüzes volt, jót tett neki Keresztes Ildikó.

Gondi Helén az Úgy fáj című balladát választotta, 72%-kal alulmaradt Alfréddal szemben, ugyanakkor a zsűri - bár mindenkitől igent kapott - két pártra szakadt. Feke Pál és Kero egyértelműen dicsérték, Mező Misi és Pásztor Anna viszont érezték a bizonytalanságát és biztatták, találja meg újra önmagát.

Kovács Gyopár a Skinny Love dallal állt színpadra, és bár szívét-lelkét beleadta az előadásába, csupán 52%-ot kapott a szavazóktól. Pásztor Anna kiemelte, hogy most gyönyörűt énekelt, és hangsúlyozta, hogy sokan tanulhatnának a 16 éves lánytól. Mező Misi pedig azt tette hozzá, amit már sokszor elmondott, hogy Gyopár tehetséges, de még nem érkezett el az ideje.

Peter Sramek Rick Astley slágerét, a Never Gonna Give You Upot énekelte, 73%-ot gyűjtött a produkciójára. Pásztor Anna nem volt teljesen elégedett, szerinte kicsit unalmas volt, sőt, úgy vélte, Peter is unta egy kicsit. A többi zsűritag azonban dicsérte az előadást.

Czibi Norbi a Homok a szélben című legendás dalt választotta, és a szavazatok 82%-át sikerült begyűjtenie. Ezzel eldőlt, hogy a versenyből Kovács Gyopár esett ki, akihez Mező Misi intézett kedves szavakat.

Kovács Gyopár távozott a műsorból

- Most kezdődik igazán az életed, azt mindenképpen alá kell írni, hogy tehetség vagy, én ennyi idősen nem tudtam így énekelni. Ha ilyen kitartó leszel továbbra is, én hiszem, hogy öt év múlva vagy x év múlva egy ünnepelt, rajongótáborral bíró előadó leszel - mondta a könnyeivel küzdő tinilánynak.

A vasárnapi műsorból tehát hat énekes: Czibi Norbi, Singh Viki, Várhegyi Lucas Palmira, Peter Sramek és Fehérvári Gábor Alfréd jutottak tovább a február 8-ai elődöntőbe. Az elődöntőben még szorosabb lesz a verseny, hiszen onnan csak négy előadó jut tovább a február 15-ei döntőbe, és közülük kerül majd ki a műsorban a nyertes.

Fotók: Facebook/Rising Star

Ezt is szeretjük