Rezes Juditról kollégái sem tudták, hogy várandós - A forgatáson senkinek nem beszélt róla
Rezes Judit Seveled című filmjének forgatása előtt tudta meg, hogy második gyermekét várja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rezes Judit idén márciusban adott életet második gyermekének. Szabó Győző színésszel már van egy közös fiuk, Misi, aki már nyolcéves.

A színésznő kisebbik csemetéje, Gáspár már akkor édesanyja pocakjában volt, amikor legújabb filmjét, a december 5-én a mozikba kerülő, Seveled című romantikus vígjátékot forgatta, de erről színésztársai mit sem tudtak.

A forgatáson nem tudták, hogy babát vár

Rezes Judit kollégái nem szúrták ki, hogy babát vár. Az RTL Klub Reggeli című műsorában mesélte el, hogy a forgatáson senkinek nem tűnt fel, hogy várandós, egyedül a sminkes gyanakodott: megemlítette, hogy a színésznő milyen hosszú szüneteket tart egy-egy jelenet között. 

rezesjuditreggeli
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Rezes Judit arról is beszámolt, milyen viszontagságos volt a forgatás. A legnagyobb nyári hőségben vették fel a jeleneteket, volt, hogy negyven fokig is felkúszott a hőmérő higanyszála. Míg kolléganője, Tenki Réka műhassal kényszerült dolgozni a melegben, ő igyekezett óvni igazi pocaklakóját.

A vígjátékban a 42 éves színésznő orvost alakít, a főszereplő édesanyját gyógyítja, akit Básti Juli játszik. Rezes Judit jó szívvel gondol vissza a tavaly nyári forgatásra.

rezes-judit
Fotó: InterCom/Kiss Nelly

- Nagyon meghatározó volt az életemben ez a forgatás, a kollégáknak akkor nem mondtam még, de én már tudtam, hogy már a hasamban van a kisbabám. Úgyhogy én így csináltam végig az egész filmet - újságolta el a műsorban.

Rezes Judit és Szabó Győző második közös gyermeke, Gáspár - vagyis becenevén Gazsi - születése is különleges napra esett, nőnapkor jött világra. 

Czene Attila megmutatta kislányát

A 45 éves Czene Attila nem tud betelni kétéves kislányával, és bevallotta, bár először kisfiút szeretett volna, ma már nagyon örül neki, hogy másként alakult.

Ezt is szeretjük