Az M1 műsorvezetője tűzpiros bikiniben keltett feltűnést a parton - Fotókkal!
Így nyaralt Rátonyi Krisztina, az M1 műsorvezetője.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Rátonyi Krisztinának, az M1 fiatal műsorvezetőjének a nyara jórészt munkával telik. Horvátországban is úgy nyaralt, hogy az utat nem tervezték előre, úgy jutottak el Zadartól Trogírig, hogy a látnivalók alapján döntötték el, hol és mennyi ideig tartózkodnak.

- Amikor nagyon meleg helyen nyaralok, nem tudok aktívan pihenni, inkább olvasok a parton. Horvátországban azért reggelente eljártunk futni, a levegő ilyenkor csodálatosan tiszta és friss volt, esténként pedig bejártuk a környéket - mesélte a 23 éves sztár a Feminának.

Július első hetében aztán már ismét képernyőn volt: összeszokott párosként Harsányi Leventével vezették a Balatoni nyár című műsort.

- Mivel idén több rovatban is szerepeltünk, az első pár napban nem is nagyon jutottam le ténylegesen a vízpartra, csak csütörtökön úsztam egyet a Balatonban - mondta.

Nézd meg, a fiatal tévésről készült képeket!

10 műsorvezető smink nélkül

Képeken tíz népszerű magyar műsorvezető - egyiküknek sem kell pironkodniuk a smink nélküli fotóik miatt. Nézd meg őket természetes valójukban, és miután a sminkes kifestette őket egy-egy fotózáshoz vagy műsorhoz!

Ezt is szeretjük