Édesanyjukra ütöttek! Rák Kati lányai csodaszép nőkké cseperedtek
Rák Kati színésznő bűbájos lányai már most ígéretes modellkarrierrel büszkélkedhetnek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem sokan tudják, de a híresen dekoratív külsejű színésznő, Rák Kati két csodaszép leányzó büszke édesanyja, akik szépen kamatoztatják örökségüket.

Saci külföldön tanul és modellkedik
Mirci karrierje most indulhat csak be igazán

A színésznő két lánya, Sára Emília és Barbara - becenevén Mirci - egy ideje már modellkednek, a nagyobbik lány nemzetközi sikereket is magáénak tudhat.

Saci Párizsban él és dolgozik

A két gyönyörű lány, a 24 éves Saci és a 18 éves Mirci - akik a színésznő férjétől, Czető Bernáth László író-forgatókönyvírótól születtek - első látásra is hasonló karakterek: világos hajúak, kék szeműek, bájos arcúak. A nagyobbik lányt már korábban felvették egy párizsi ügynökséghez, így került ki a Topmodell világversenyre, Brazíliába is.

Még középiskolás volt, amikor megnyerte, ekkor figyelt fel rá a szépségipar. Huzamosabb ideig dolgozott Párizsban, ott kezdte meg felsőfokú tanulmányait is, angolul és japánul is beszél, a párizsi Amerikai Egyetem másodéves hallgatója.

Édesanyja büszke rá, hogy Saci a modellkedés mellett az életben is megállja a helyét, és már huszonévesen önálló és független nővé vált. Ezért se tiltakozott, amikor kisebbik lánya, Mirci is megpróbálkozott a modellkedéssel.

A kisebbik lány is szép karrier előtt áll

Igaz, a bájos szőkeség csak az érettségi után kezdett dolgozni, egyelőre kóstolgatja a szakmát. A múlt nyáron Japánban fotózták egy reklámkampányhoz, a csinos sztárcsemetét a két hónapos keleti tartózkodásra édesanyja is elkísérte.

- Úgy láttam, számára minden szempontból hasznos volt: sokat dolgozott, válogatásokra járt, megtanult a felnőttek világában mozogni, és gyakorolta a nyelvet - mesélte Kati.

Az 52 éves színésznőt gyakorlatilag már főiskolás kora óta szexszimbólumként tartották számon, kivételes szépségére a filmrendezők is korán felfigyeltek. Nem szerződött színházhoz, vendégként játszott a Radnóti Miklós Színpadon, a debreceni Csokonai Színházban, a Játékszínben és a szolnoki Szigligeti Színházban.

Zenés és prózai darabokban egyaránt fellép, az utóbbi években a színházszerető közönség a Ruttkai Éva Színházban, a Turay Ida Színkörben és a Centrál Színházban láthatta.

Ezt is szeretjük