Emlékszel Radványi Dorottya bemondónőre? Közel a 60-hoz is gyönyörű
Friss fotókon az 58 éves Radványi Dorottya.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Radványi Dorottyát a '80-as években zárta a szívébe az ország, amikor megkezdte pályafutását bemondóként a Magyar Televíziónál. Sokaknak a hangja a Magyar Rádióból is ismerős lehet, ahol 1980 és 1987 között dolgozott.

A bemondónő 1997-ig volt az MTV munkatársa, ezután a TV2 reggeli műsorában dolgozott egy évig. A könyvírásba is belekóstolt, a Kert a lelke mindennek című könyve 2001-ben jelent meg, ebben a kötetben hazai sztárokkal készített interjút kertekben. A kiadvány kapott egy második részt is 2003-ban Mindenem a kertem címmel. Olyan sztárok szerepeltek a könyveiben, mint Pataki Ági, Fábry Sándor, Pécsi Ildikó, Verebes István, Csiszár Jenő vagy éppen Rudolf Péter. 2006-ban belső munkatársként tért vissza az MTV-hez, már hosszú ideje ő a Hogy volt?! című műsor háziasszonya.

Radványi Dorottya 58 évesen is remek formában van, nagyon csinos nő, képes összeállításunkban te is megbizonyosodhatsz erről.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük